پس خاهر برادری نیس عاشقش شدی اگه زرنگ باشه بل اخرا از نگاه کردنات میفهمه که خدا نکنه
اره ازهمون نگاه اول ولی اون قدرام بی فکر نیستم هم خودمو نابود کنم هم زندگیمو سعی میکنم به خودم بفهمونم که چون ادم خوبیه واینکه برادر شوهرمه دوسش دارم نه بیشتر
اره ازهمون نگاه اول ولی اون قدرام بی فکر نیستم هم خودمو نابود کنم هم زندگیمو سعی میکنم به خودم بفهمو ...
اگع اون وا داد شک نکن زندگیت میره روهوا به این فکرکن تحت هرشرایطی بهشم زسیدی این مرد خوبیرنمیشه وزندگی خوب نخواهی داشت چقدر آه ناله نفرین دنبالت خواهد بوذ توبه کن خونشم نرو
اگع اون وا داد شک نکن زندگیت میره روهوا به این فکرکن تحت هرشرایطی بهشم زسیدی این مرد خوبیرنمیشه وزند ...
نه اون اصلا وانمیده چون زنشو خیییلی دوست داره گاهی وقتها به خودم سیلی میزنم ومیگم نکن خجالت بکش هم اون نابود میشه هم تو هیچی به دست نمیاری همه چیم از دست میدی میدونم اخرعاقبتش خوب نمیشه ولی باز حسم همچنان هست ولی خیلی مواظبم که بیشتر نشه😞
همسر سابق منم خیلی زن برادرش رو دوست داشت مثل آژانس اینا رو همه جا میبرد به خاطر برادرش کلی بدهی بالا اورد.برای خانوم برادرش لباس میخرید میدونم چیزی بینشون نبود اون خانم از من بزرگتر اما از همسر سابقم ۶ سال کوچکتر بود میگفت من مثل پدرشم خودش گفته!
جاری خودش موجود بدیه. من خودم از جاری خیلی ضربه خوردم اما
دلم برای شماهایی که شوهرتون هم پشت جاریتونه خون میشه😪
خدا کنه مشکلتون حل بشه اونقدر صمیمیت ایجاد کن بین خودت و شوهرت که کسی رو به تو ترجیح نده
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.