2777
2789
عنوان

در حسرت مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 90 پست
درکت میکنم 😭چندساله اقدامی؟تاحالا چه کارهایی کردی برای بارداری؟من خودم ۸دساله ازدواج کردم و ۵ساله & ...

۳ ساله که اقدام کردم هزار بار دکتر رفتیم و کلی قرص و دارو ولی تاثیر نداشت

یکی از همکاراش بچش نمیشده همسرش قایکمی رفته یکی دیگه رو گرفته بعد یک سال رو شده خواهرم میگه نمیخوام ...

اره واقعا هم همینه حالا همه ک اینطوری نیستن ولی اگه ادم بدونه باطلاق زندگی خودش و همسرش نجات داده میشه بهترین کار جداشدنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان شدید و جهش اسپرم ضعیف ...گفتن برم عکس رنگی ولی خیلی میترسم

عزیزم من تخمدانم ضعیفه شوهرمم تحرکش کمه

خودم رفتم ب گفته خودم دکتر بران عکس رنگی نوشت خودمونو تقویت کردیم و خدا خواست دوماه بعد از عکس رنگی باردار شدم ولی بازم نظرش نبود و سقط شد😔 

ناامید نباش بخدا منم حال تورو دارم و حتی بدتر 

عکس رنگی بگیر خیلیا بعد از عکس باردار شدن انشاالله سال دیگ این موقع نی نیت ۲-۳ ماهه بغلت باشه 

اره واقعا هم همینه حالا همه ک اینطوری نیستن ولی اگه ادم بدونه باطلاق زندگی خودش و همسرش نجات داده می ...

طلاقم سخته و بدی های خودش و داره مخصوصا وقتی که عاشق همسرت باشی

عزیزم من تخمدانم ضعیفه شوهرمم تحرکش کمه خودم رفتم ب گفته خودم دکتر بران عکس رنگی نوشت خودمونو تقویت ...

برام دعا کن ایشالا جفتمون سال دیگ نینی داشته باشبم

میخواستم ببینم اگر مشهد هستید برید جای دکتر آریامنش شوهرم پنج سال مشکل داشت. دوبار رفتیم مشهد مشکل ح ...

مشکل شوهرتون چی بود میشه بگین؟ آخه اصلا دکتر زنان نگفت برید دکتر ولی ما رفتیم ویتامین E داد فقط 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
طلاقم سخته و بدی های خودش و داره مخصوصا وقتی که عاشق همسرت باشی

اره اگه عاشق باشی سخته ولی همه ک عاشق نیستن ....ولی من عاشقم بودم جدامیشدم چون زندگی بدون بچه با مردن هیچ فرقی نداره من ۸ساله ازدواج کردم و کم کم دارم از زندگی هم ناامید میشم 

تنبلی تخمدان شدید و جهش اسپرم ضعیف ...گفتن برم عکس رنگی ولی خیلی میترسم

عزیزم ترس ندارد غقط برو بیهوشی اصلا متوجه نمیشی و درد هم حس نمیکنی ...

.من رفتم بیهوشی انگار خواب بودم ولی بیحسی درد داره نرو 

خدایا زندگیم را به خودت گره بزن ؛گره کوررررر!.

منم همه ش به طلاق فکر می کنم قبل از اینکه شوهرم طلاقم بده ،چهارساله اقدامم ،یه بارم میکرو کردم

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
اره اگه عاشق باشی سخته ولی همه ک عاشق نیستن ....ولی من عاشقم بودم جدامیشدم چون زندگی بدون بچه با مرد ...

نمیدونم چی بگم زندگی ها یکنواخته بدون بچه حق با شماست