2777
2789
عنوان

در حسرت مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 90 پست
نمیشه دنیای من زود تر بگذره...؟خیلی سختمه هر چقدر میخام بزنم ب بیخیالی نمیشه

درکت میکنم 😭چندساله اقدامی؟تاحالا چه کارهایی کردی برای بارداری؟من خودم ۸دساله ازدواج کردم و ۵ساله  اقدامم

عزیزم الان دیگه ناباروری معنا نداره فقط هزینه داره. امیدوارم خدا دلتو شاد کنه و سال دیگه بچت تو بغلت ...

ایشالا ممنون سه ساله که دنبال درمانم ولی اثری نداشت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا من مجرد بودم و تازه عروس بچه دار شدن بی کلاسی بود و اخ و پیف بود من عاشق بچه بودم ولی حالا که بچه دار نمیشم هر روز زایمان یکیه😑

چه میشه کرد🤷‍♀️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
کدوم شهر زندگی می کنید؟ 

تبریز چطور؟ 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
۳ سال

همش سه سال؟؟؟ابجی من ۱۵ساله ک منتظره انقد نا امید نیست

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
دیگه قطع امید کرده و بیشتر به فکر طلاقه مگر اینکه خدا فرجی کنه

خدابهش صبربده ....خیلی خوب حس و حالشو درک میکنم منم اگه تا ۲سال دیگه بچه دار نشم حتما حتما طلاق میگیرم

خیلی بده دوست تازه نیش و کنایه نمیزنه

یبار شنیدم دختر خاله شوهرم ک همش ۱۵سالشه حامله شده.دلم همچین شکست ک نگو

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
تا من مجرد بودم و تازه عروس بچه دار شدن بی کلاسی بود و اخ و پیف بود من عاشق بچه بودم ولی حالا که بچه ...

ایشالا که این ماه مثبت شه برای شما هم مشکلتون چیه؟

ایشالا که این ماه مثبت شه برای شما هم مشکلتون چیه؟

خیلی مشکلات😔

این ماه قراره انتقال بدم دیگه نمیدونم چی بشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
چرا بیخیالی! منم شرایطم شبیه شماس برو نی نیشو بغل کن باهاش بازی کن، بچه های کوچولو انرژی مثبت زیادی ...

من برم و اونا زود بجه رو بگیرن که یه وقت چشم نزنم چی 

خدابهش صبربده ....خیلی خوب حس و حالشو درک میکنم منم اگه تا ۲سال دیگه بچه دار نشم حتما حتما طلاق میگی ...

یکی از همکاراش بچش نمیشده همسرش قایکمی رفته یکی دیگه رو گرفته بعد یک سال رو شده خواهرم میگه نمیخوام به سرنوشت همکارم دچار شم