2777
2789
عنوان

در حسرت مادرشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 90 پست
من برم و اونا زود بجه رو بگیرن که یه وقت چشم نزنم چی 

روزای اول که خواهرشوهرم زایمان کرده بود جلو چشم من بچشو بغل نمی‌کرد 😃😃 تازه سقط کرده بودم و حالم بد بود، نه به خاطر بچه اون، بخاطر بچه خودم 

بچش همش بغل مادرشوهرم بود یا توی گهوارش، حالا این وسط من هی اصراااااار میکردم بچتو بغل کن هی اون میگفت ولش کن 😃😃😃😃الان یادم میوفته خندم میگیره

دیگه الان بعد 3 ماه نگاها درست شده و عادیه

منم بدون هیچ بغض و ناله ای با بچشون بازی می‌کنم حسابی 😁😁😁😁

ببین عزیزم 

دختر جان

درکت میکنم وقتی بچه بخای و نشه چقدر سخته، 35 سالم شده دیگه 

ولی باید اینو بدونیم زندگی من با زندگی شما یا هر کس دیگه ای فرق داره، از همه نظر 

نه به مال کسی چشم داشته باشیم نه به اجزای خانواده کسی 😁

زندگی خودتو بکن، هی خودتو با کسی مقایسه نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=171569232]مشکل شوهرتون چی بود میشه بگین؟ آخه اصلا دکتر زنان نگفت برید دکتر ولی ما رفتیم ویتامین E داد فقط  ...[/QUOTE من خودم رحم دوشاخ داشتم. اول گفتن برای همین بچه دارنمیشید.بعداز شوهرم آزمایش گرفتن گفتند خیلی خیلی ضعیفه. شما مشکلی نداره. شوهرم هم اسپرم خیلی کم نداشت خیلی ها. هم خیلی خیلی ضعیف بود. هم تعداد هم از نظر فورمولوژی مشکل داشت هم واریکوسل داشت که عمل شد. توشهرمون چند تا دکتر رفت. چقدر دارو گیاهی خورد. تارفتیم مشهد که به هردو مون دارو داد. برای من که اسید فولیک و اینا بود. برای شوهرم یکی دو تا قرص. بالاخره ما ازین دکتر نتیجه گرفتیم. شرمنده طولانی شد

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
مشکلتون چیه؟

مشکل از منه ،لوله م پیچ پیچیه

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
روزای اول که خواهرشوهرم زایمان کرده بود جلو چشم من بچشو بغل نمی‌کرد 😃😃 تازه سقط کرده بودم و حالم ب ...

باور کن من براش خو شحالم فقط برای این ناراحتم که حالا باید برم و کلی حرف بارم کنن ک بچه دار نمیشم متاسفانه فرهنگ و بعضی ها ندارن من در حالت عادی ب ای یه لباسم ناراحتم میکنن این که دیگ بچس 

خدا به دلت صبر بده خواهر.منم ۵ ساله اقدامم تا حالا دلم رضا نبود به ای یو ای و ای وی اف ولی میخام این ماه انجام بدم .با شوهرم صحبت کردیم اگه این روشا ج نداد تا سال دیگه از هم جدا شیم چون هر دو عاشق بچه ایم😭😭😭🥺🥺🥺با این وجود که عاشق شوهرمم هستم ولی دلم نمیاد اینجوری میبینمش😭😭

[QUOTE=171569232]مشکل شوهرتون چی بود میشه بگین؟ آخه اصلا دکتر زنان نگفت برید دکتر ولی ما رفتیم ویتام ...

اسم دکتره چی بود؟ آدرسشم میدونی؟ تعداد اسپرم همسر من 92 میلیون هست کمه؟ 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
تنبلی تخمدان شدید و جهش اسپرم ضعیف ...گفتن برم عکس رنگی ولی خیلی میترسم

عزیزم عکس رنگی خیلی مهمه، ممکنه یه گرفتگیه کوچیک باشه و باعکس برطرف بشه

اگه بدونی منی که از یه آمپول میترسیدم چقدر سختی کشیدم تا باردار شدم

دوبار عکس رنگی انداختم بعدش عمل لاپاراسکوپی کردم بعدش رفتم آی وی اف، دوبار عمل تخمک کشی داشتم پنج بار انتقال دادم که خداروشکر بار پنجم باردار شدم دیگه اونهمه آمپولو دردسراش بماند ...

شما که اینقدر بچه برات مهمه باید تحملت رو ببری بالا

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم عکس رنگی خیلی مهمه، ممکنه یه گرفتگیه کوچیک باشه و باعکس برطرف بشه اگه بدونی منی که از یه آمپو ...

گلم درسته حق با شماس ولی الان هزینه هاشم خیلی بالا رفته 

اسم دکتره چی بود؟ آدرسشم میدونی؟ تعداد اسپرم همسر من 92 میلیون هست کمه؟ 

به خدا یادم نمیاد نتیجه آزمایشش چی بود فقط میدونم خیلی افتضاح بود. اسم دکتر هادی آریامنش. از 118 شمارشو بگیر پرس و جو کن. آدرسم بهت میده. شما راهت دوره. خب پرس و جو کن بعد برو. 

برام یه صلوات می فرستی🌹😍
اره واقعا هم همینه حالا همه ک اینطوری نیستن ولی اگه ادم بدونه باطلاق زندگی خودش و همسرش نجات داده می ...

من که با طلاقش مخالف بودم ولی چند وفت پیش دچار حمله عصبی شده بود دیگه مخالفتی نمیکنم