2777
2789
دوست مامانم یه دختر ۲۳ ساله داره همین چند روز پیش به مامانم میگفت هیچوقت با خودت فکر نکردی دختر من ب ...

خوشبحال کسایی که پدر و مادرشون تا این حد عاقل و دور اندیشن

اونوقت پدور مادر من از سال ۹۶، ۲۵۰ میلیون پول تو‌ بانک نگه داشتن که سود بانکی بگیرن، هرچقد بهشون گفتم پول نقد نگه ندارید گوش ندادن، میخواستن خونه بخرن به حساب خودشون، اما پولشون به خونه ی خوب نمی‌رسید همینجوری نگه داشتن داخل بانک در حالی که نه ماشین داشتن نه خونه، هرچقد گفتم باهاش طلا بخرید ( چون سال ۹۲ سر خرید طلا تا ۹۶ که حتی ریزشی هم شدو ضرر کردن دیگه چشمشون ترسید نخریدن)

خیلی دردناکه الان موندن با این وضعیت بد اقتصادی بدون پشتوانه مالی🤦

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...

روزی رسون خداست.♥️♥️♥️

یه نفر بازنشست میشه و بعد سه چهار ماه پیگیر باقی پولش از شرکت میشه،منشی بهش میگه خیلی وقته تسویه شدین،طرف میگه بحساب من پولی واریز نکردین ...بعد چند روز فهمیدن اشتباهی برای ینفردیگه ۸۰میلیون واریز کردن،که اسم و فامیلی کپپپپپپپی برابر اصل بوده😂😂😂😂زنگ میزنن به یارو ،که پول برگردون🤣🤣اشتباه شده.وای طرف  به منشی میگفته من رفتم برای زنم طلا خریدم(۱۵میلیون سود کرده بود)بخاطر تشابه اسمی😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحال کسایی که پدر و مادرشون تا این حد عاقل و دور اندیشناونوقت پدور مادر من از سال ۹۶، ۲۵۰ میلیون ...

قدیمی ها همینن 

چی میشه گفت بهشون 

طلا 100هزار بود مامانم20تومن بانک داشت هرچی التماس کردیم نگرفت (200گرم طلا)

بعد 5 سال 40 بهش داد بانک (20گرم طلا()

طلا اون موقع شده بود 2 ملیون 

قدیمی ها همینن چی میشه گفت بهشون طلا 100هزار بود مامانم20تومن بانک داشت هرچی التماس کردیم نگرفت (200 ...

منم دیگه امسال تابستون تو گرمی ۷۵۰۰ رفتم با زور خودم با ۴۰۰ میلیونی که داشتن ۵۱ گرم طلا خریدم براشون 

در حالی که همون سال می‌تونستن ۲ کیلو طلا بخرن، هرچقدر گفتم گوش ندادن، طی سال های زندگیشونم تو اروزنیا بارها فرصت داشتن خرید کنن انجام ندادن

اینا همه در صورتیه که خونه و ماشین ندارن ، ۳ تا بچه ای که مجردنو به سن ازدواج هم رسیدن دارن الان 🥺😢

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...
چون الان مستاجرم ناراحتم حیف طلاهایی ک ذره ذره توی مجردیم جمع کرده بودمخدا لعنت کنه مادرشوهرمو ک گفت ...

شوهرت دلش می‌شکنه با طلاهای زنش قلب شکسته اشو ترمیم میکنه؟؟!!!

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

منم دیگه امسال تابستون تو گرمی ۷۵۰۰ رفتم با زور خودم با ۴۰۰ میلیونی که داشتن ۵۱ گرم طلا خریدم براشون ...

چی بگیم بهشون

پدرشوهر من تو 1 سالگی یتیم میشه

یکی باغ باباشو بالا کشیده ( ولی سند نداره راحت میشه پس گرفت )

70 ساله بهش میگن برو ادعا کن

میگه فامیله و زشته 

چی بگیم بهشونپدرشوهر من تو 1 سالگی یتیم میشهیکی باغ باباشو بالا کشیده ( ولی سند نداره راحت میشه پس گ ...

🤦🤦🤦🤦

منم یه دوست داشتم شوهرش کارمند بانک بود از سال ۸۵ شوهرش همه حقوقشو میداد برا طلا سال ۹۵میگفت سه کیلو ...

متاسفانه 

برای همین میگن در کنار پس انداز از زندگی لذت ببرید 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
خوشبحال کسایی که پدر و مادرشون تا این حد عاقل و دور اندیشناونوقت پدور مادر من از سال ۹۶، ۲۵۰ میلیون ...

دقیقا کاری که پدر من با ۷۰میلیون تومن سال ۸۲کرد 

ای بابا چه میشه کرد

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

من و دخترم تقریبا نزدیک ۲۰۰داریم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

عزیزم طلای بدون کارمزد وجود نداره کارمزد پاییین هم اینو بدون ی جاش میلنگع چون خودم ت کار طلا هستم به ...

یعنی مثلاً طلای کلا ۵ درصد مشکل داره؟

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
دقیقا کاری که پدر من با ۷۰میلیون تومن سال ۸۲کرد ای بابا چه میشه کرد

تو این سن جوونی حتی شبا از ناراحتی نمیتونم بخوابم ، فکر گذشته داغونم میکنه

یع سری اشتباهات اقتصادی فقط گریبان گیر خود آدم نمیشه بلکه چند نسلو درگیر می‌کنه

پدرو مادر من اگه شم‌ اقتصادی خوبی داشتن می‌تونستن الان حداقل ۵۰ ۶۰ میلیارد سرمایه داشتع باشن اما افسوس...

کوفته بشه ایشالله خرج مریضش کنه

وا

این و مدل صحبته 

دوست عزیزبه خشکسالی و از بین رفتن منابع آبی قحطی یا در معرض قحطی قرار گرفتنامیدوارم وضع کشورمون بهتر ...

عزیز قحطی اولا خیلی بار منفی داره آنقدر راحت به کارش نبر 

چون جذبش می‌کنی 

خشکسالی مسله جدایی است و خودش اسف‌بار 

و قحطی یه چیز دیگست 

خدا کنه درک نکنیمش