2777
2789

یه دکترخیلی خوب هست 

ولی مرده و سن بالا 

کارش عالیه 

فعلا باردار نیستم 

گفته یه سری دارو اینا مصرف کنم اسید فولیک و غیره 

خودش هم سزارین مو می‌کنه 

ولی من با دختر آقا راحت نیستم 😑😑😑

همسرم گفت نه این عالیه 

این برو 

یه عالمه باهام حرف زد راضی شدم 😐.ولی راضی نیستم 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

چون بارداری شرایط بدن فرق می‌کنه و استرس برات خوب نیست بهتره دکتری بری که پیشش راحت باشی این همه دکتر خانوم خوب

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا بارداری اگر طبیعی نیستی اوکی چون معاینه ای نداره اصلا قرار نی چیزی ببینت یا دستی بهت بزنه 

ویزیت عادی ماهانه اس 

شکمم ک ببینه ک مثل سونو گرافیایی ک میریم و اقا هستن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مگه شوهرت باید انتخاب کنه

اره چون هزینه شو اون قراره بده 

نوع زایمان رو خودم انتخاب کردم 

اسم بچه رو هم گفته هر چی تو بگی 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
برای بارداری رفتید پیش دکتر مرد؟؟مگه قحطی دکتر زن اومده

اره چون بهترین رو گفتن اونه 

و اون راحت سزارین می‌کنه 

لازم نیست استرس هم بکشم که آیا سزارین کنن یا نکنن

چقد به شوهراتون رو میدین 😐

چون هزینه شو اون قراره بده 

نوع زایمان رو خودم انتخاب کردم 

اسم بچه رو هم گفته هر چی تو بگی 

چقد به شوهراتون رو میدین 😐

نمیشه که همیشه حرف من باشه 😐😐از کجا معلوم دکتر دیگه 

بگه باشه عزیزم بیا سزارین 

چون بارداری شرایط بدن فرق می‌کنه و استرس برات خوب نیست بهتره دکتری بری که پیشش راحت باشی این همه دکت ...

ترجیح میدم دکتری برم که منو تشویق به طبیعی نکنه

ینی نوع زایمان شما انتخاب کنی خودت باید هزینشو بدی؟

نه اصلا 

کلا گفتم 

آخه نمیتونم که هر چی بگی بگم نه🥴🥴

اگه اتفاقی بیفته خدایی نکرده 

بگه دیدی گفتم این برو 🥴