2777
2789
عنوان

از عصر تا الان تو فکرم....

8759 بازدید | 89 پست

تو فکر حرف شوهرم(نامزدم)

بهم گفت وقتی که مادرش زنده بوده... شبا دستشو میگرفته میخوابیده

وقتایی ک پیشش بوده....

میدونستم خیلی مامانی بوده

ولی نه تا این حد...

اصلا یه جوریم شده... 

نمیخواستم بگم..

ولی الان گفتم بنویسم

ببینم به عنوان یه زن چه حسی پیدا میکنین. شوهرتون اینجوری باشه...

اوخی🥺

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم میسوزه و سعی میکنم از محبت خودم لبریزش کنم من شوهرم مامانش واقعا انگار دلسوز و نگرانش نیست انگار ...

من ک تعجب کردم..

گفت تو بغلش بعد دید بد نگاه کردم گفت دستشو یعنی میگرفتم...

😯😯😯

میگم ها مادر خدا رحمتش کنه مرده اگه زنده بود وعملیشو میدیدی چکار میکردی بزرگ وکوچک نداره همه به مادر احتیاج دارن  

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 

مردای ک دیر ازدواج میکنن ،فک میکنم یکی از دلایل دیر ازدواج کردن همین وابستگی ب مادرشونه....دوران کارشناسی ی استادی داشتیم چهل وخورده ای بود و مجرد...بخدا بارها سر کلاس میگف دلم برای بغل ننه ام تنگ شده.....ننه اش ی شهر دیگه بود  .....چقه گیر میدی جواهر.....خب بخوابه مامانش بوده...

خدایا شکرت💐🙏

جواهر نمیخام نگرانت کنم بخدا ولی منم یه جوری شدم اینجا چن تا تاپیک دیدم که شوهراشون این رفتارا رو داشتن و اسم یه بیماری روحی ک یادم نمیاد رو داشتن و بعدها بعد چن سال زندگی فهمیده بودن توروخدا ازحرفم ناراحت نشو ولی خودت ک میدونی از اول تاپیکات باهات بودم و تقریبا درجریان اخلاقای شوهرت هستم یهویی این اومد ب فکرم 😣

❤️

سلام جواااااااهر جان😊

به نظر من اگه الان مادرشون زنده بود لازم بود برسی کنی که وابستگی چقدر هست و چطوریه دقیقا، الان که نیستن فکر نمیکنم جای نگرانی داشته باشه به خصوص که چندین ساله به رحمت خدا رفته

میگم ها مادر خدا رحمتش کنه مرده اگه زنده بود وعملیشو میدیدی چکار میکردی بزرگ وکوچک نداره همه به مادر ...

😄😄

آره ولی اخه من تا حالا ندیدم یه مرده گنده شب دست مامانشو بگیره بخوابه.. تازه گفت  تو بغلش بوده دیگه روش نشد بگه...

مردای ک دیر ازدواج میکنن ،فک میکنم یکی از دلایل دیر ازدواج کردن همین وابستگی ب مادرشونه....دوران کار ...

😂😂😂😂

استادتون کجایی بود؟

نمیدونم شایدم... 

ولی اخه با مادرش زندگی نمیکرده همیشه.. 

ولی میگه روزی صد بار زنگ میزدم. و وقتی ام میرفته پیشش میمونده اینجوری..... 

من دورو برم ندیدم اینچیزا رو شاید برام عجیبه😂😂😂😂