2777
2789
عنوان

از عصر تا الان تو فکرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 8759 بازدید | 89 پست
ارررره.....  همیشه این حرفو شنیده بودم که مردا همیشه مثل بچه هان😂😂😂😂 الان دارم درکش میکنم ...

دقیقا همینه عزیزم

پشت چهره مردانه ای که دارن یه پسربچه کوچیک وابسته و موردنیاز به محبت و توجه که حالا این منبعی که رفع نیازشون میشع یا مادره یا عشق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارررره.....  همیشه این حرفو شنیده بودم که مردا همیشه مثل بچه هان😂😂😂😂 الان دارم درکش میکنم ...

جواهر حالا که بچه داری بلد نیستی ولی به امید خدا که بچه دار شدی باید جفتشونو باهم بزرگ کنی....

مردها همشون بچه ان😂😂 قلدربازیشونم ببخشید هارت و پورته که مثلا بگن ما مردیم ته ته اش همشون بچه ننه هستن و زن ذلیل 😂

😄😄😄😄😄 حالا میگه دلم برای بوی تو و موهات تنگ میشه...  من تو صحبتای دکتر هلاکویی شنیده بود ...

دقیقا منم اوایل ازدواج شوهرم شیفت میشد بالشش رو بغلم می‌گرفتم بوش از بالشش میومد واقعا اینجوری خوابم می برد من خ احساساتی بودم واقعا بوی شوهرم رو حس میکردم دلم تنگ میشد ولی دیدم شوهرم اینجور چیزا براش مهم نیس منم مث خودش شدم دیکه الان وابسته پسرم شدم تنش رو بو میکشم وقت خواب اروم میشم خ لذت بخشه

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

نمیدونم چرا گریه م گرفت آخه پسر منم 14 سالشه و هرشب دست منو میگیره و می‌خوابه 😔یه لحظه فکر اینکه نباشم و تنها بشه اشکمو دراورد😭😭😭

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴