2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میشه بگی حداقل چه جوریه

کد نویسی یاد میگیرید..سایت,نرم افزار و موارد مختلف با برنامه نویسی تولید میکنید. معمولا هم کارش حضوری هست.دورکاری نیست
یادگیری مباحث اولیش حدود 1 سال طول میکشه و باید تمرین زیاد کرد.
رشته دانشگاهی خیلی مهمه که کامپیوتر باشه چون یه سری چیزهارو اونجا یاد میگیرید

برنامه نویسی انلاین نیست.

یعنی چی؟

اگه منظور از انلاین کار غیرحضوری هست باید بگم 80 درصد مشاغل مرتبط با برنامه نویسی غیرحضوریه و فقط 20 درصد استخدامی حضوریه

من 4 ساله برنامه نویس ام

برنامه نویس و مهندس کامپیوتر

کد نویسی یاد میگیرید..سایت,نرم افزار و موارد مختلف با برنامه نویسی تولید میکنید. معمولا هم کارش حضور ...

یادگیری برنامه نویسی 1 سال طول نمیکشه بستگی داره هدف چی باشه خیلی قسمت های برنامه نویسی رو میشه 1 ماهه یاد گرفت بعضی چیزا رو نمیشه یکساله یاد گرفت وقت تعیین کردن اشتباهه

رشته دانشگاهی هیچ اهمیتی نداره چون خروجی مهندسی کامپیوتر اکثرا میرن رشته های دیگه شاید 10 درصد خروجی مهندسی کامپیوتر واقعا برنامه نویس میشن مابقی از رشته های دیگه هستن حتی بزرگترین برنامه نویسان دنیا هم مهندسی کامپیوتر نخوندن

کار برنامه نویسی هم اکثرا دورکاری هست نیازی به استخدام نیست

ممنون میشم اگه راجع برنامه نویسی اطلاعی ندارید راهنمایی اشتباه نکنید

یادگیری برنامه نویسی 1 سال طول نمیکشه بستگی داره هدف چی باشه خیلی قسمت های برنامه نویسی رو میشه 1 ما ...

نمیدونم چند سالتونه رشته دانشگاهیتون چی بوده و شغلتون یه با چند سال سابقه کار ولی من 7 سال هست کار میکنم..لیسانسم IT بوده الان رایانش امن ارشد میخونم . تو دانشگاه مفاهیمی مثل مهندسی نرم افزار ومدل های نرم افزاری و scrum master  اموزش داده میشه پس مهمه
برنامه نویسی 1 سال طول میکشه چون اگر بخوایم واقعا اعتماد به نفس برنامه نوشتن و تسل لازم رو پیدا کنیم همونقدر طول میکشه بعد 1 زبان هم نیست باید چند تا زبان بسته به هدف یاد گرفته تو این 7 سال همکار برنامه نویس دورکار نداشتم هیچ وقت بارها هم دیدم برنامه نویسیها دنبال دورکاری بودند ولی ناموفق

یعنی چی؟اگه منظور از انلاین کار غیرحضوری هست باید بگم 80 درصد مشاغل مرتبط با برنامه نویسی غیرحضوریه ...

اگهی هارو هم دیدم همه حضوری اند مثلا همراه اول یکیش..بقیرو هم ببینید دورکاری نیست

اگهی هارو هم دیدم همه حضوری اند مثلا همراه اول یکیش..بقیرو هم ببینید دورکاری نیست

من 4 ساله مشغولم یکبار به این اگهی ها سر نزدم چرا فکر میکنی این اگهی ها ملاکه اصلا از کجا میدونید اینا واقعیه؟ بعدشم فقط 5 درصد برنامه نویس ها به دنبال استخدام و حقوق ثابت هستن

استخدام شدن در شرکت برنامه نویسی آخرین گزینه برای یه برنامه نویس واقعیه

شما چیزی به اسم فریلنسری نشنیدید فریلنسری یعنی پروژه های برنامه نویسی رو بصورت دورکاری انجام بدی تو ایران صدها هزار نفر فریلنسر هستن

بعد از فریلنسری کار تو مارکت ها مهم تره شما با چیزی به اسم کافه بازار یا گوگل پلی اشنا هستید؟ به نظرتون میلیون ها اپلیکیشن رو کیا مینویسن منتشر میکنند اینا همشون کار برنامه نویس هاست

یا مثلا مارکت های وب مثل فروش قالب وردپرسی سایت هایی مثل ژاکت - راست چین و ... تو همین راست چین خیلی از قالب ها بالای چند میلیارد فروش داره

خیلی از برنامه نویسا سایت شخصی دارن و کلی ازش درآمد دارن

همه ی اینایی که بالا گفتم به نظرت تو سایت آگهی پیدا میشن؟ چه ربطی به سایت های اگهی دارن 

نمیدونم چه اصراری دارید برای چیزی که اطلاع ندارید اظهار نظر بکنید

من شغلم اینه 4 ساله از این راه کسب درآمد میکنم ولی شما بعید میدونم تا به امروز از راه برنامه نویسی 1 میلیون تومان پول درآورده باشید با این نظر 

نمیدونم چند سالتونه رشته دانشگاهیتون چی بوده و شغلتون یه با چند سال سابقه کار ولی من 7 سال هست کار م ...

رشته ی دانشگاهی مهم نیست همین رشته رو میخونی که باد شدی و حس غرور داری ! ولی عمل چی؟ پروفایل گیتهاب داری اصلا تا حالا یه پروژه برنامه نویسی تونستی منتشر کنی؟ چندتا نمونه کار داری ؟ رزومت چیه ؟ 

اینا مهمه

نه اینکه من فلان رشته تو دانشگاه میخونم

رشته ی دانشگاهی کوچکترین اهمیتی نداره

سازنده ی زبان های برنامه نویسی هیچکدوم دانشگاه رشته کامپیوتر نخوندن سازنده زبان سی ریاضی میخونده سازنده یونیکس رشتش فیزیک بوده سازنده ی لینوکس جامعه شناسی میخونده سازنده فیسبوک روانشناسی میخونده ولی اخراج شده بیل گیتس سازنده مایکروسافت از دانشگاه انصراف داده سازنده ی شرکت اپل استیو جابز هنر میخونده .... بیشتر برنامه نویسان موفق ایرانی اصلا رشته ی کامپیوتر نبودن اگه بودن اسم ببر

من 4 ساله مشغولم یکبار به این اگهی ها سر نزدم چرا فکر میکنی این اگهی ها ملاکه اصلا از کجا میدونید ای ...

من همه اینهایی که گفتید رو می‌دونم..تخصصم برنامه‌نویس نیست ولی به واسطه رشتم می‌دونم و یه آشنایی دارم. از پایتون هم تو کارم استفاده میکنم.

وقتی آگهی رو از سایت معتبر مثل جابینجا و جاب ویژن ببینید مشخص هست که واقعی اند

رشته ی دانشگاهی مهم نیست همین رشته رو میخونی که باد شدی و حس غرور داری ! ولی عمل چی؟ پروفایل گیتهاب ...

من صحبتم ایران بود و حس غرور هم ندارم. اگر من میگم رشته دانشگاهی مرتبط و دانشگاه بریم بخاطر دیدی هست که بهمون میده. ما هم طبق اون آشنایی میریم و مهارت کسب میکنیم. مثلاً من الان تو درسهای دانشگاه برنامه نویسی و مهندسی نرم افزار داشتیم فهمیدم علاقم اصلا کدوم بخش نرم افزار هست.. طراحی ؟ تحلیلی؟ پیاده سازی؟ تست؟پشتیبانی؟

خوب برای این مورد چی باید یاد بگیرم و میرم سمتش یاد میگیرم از طرق مختلف

من همه اینهایی که گفتید رو می‌دونم..تخصصم برنامه‌نویس نیست ولی به واسطه رشتم می‌دونم و یه آشنایی دار ...

آگهی هایی تو سایت هایی مثل جاب ویژن تنها برای استخدام تو شرکت ها هستند.

فقط 10 درصد برنامه نویس ها به دنبال استخدام تو شرکت ها هستند

کمترین میزان حقوق در بین برنامه نویس ها برای کسایی هست که به دنبال حقوق ثابت  استخدام در شرکت های خصوصی هستند.

بخاطر همین این سایتا اصلا ملاک تعیین شغل برنامه نویسی نیست.

اونایی که فریلنسر هستند تو جاب ویژن مشخص نمیشه

اکثر شرکت های معتبر آگهی استخدامی رو در این سایتا نمیزارن این دسته ها مشخص نمیشه

کسایی که تو مارکت ها کار میکنن تو جاب ویژن مشخص نمیشه

کسایی که کسب و کار خودشون رو دارن تو جاب ویژن مشخص نمیشه

شما برنامه نویس نیستید پس دیدگاهتون هم نسبت به شغل برنامه نویسی درست نیست شما فقط رفتی سرچ کردی خیلی سطحی سایت جابینجا و جاب ویژن و اینا را نگاه کردی که این راه درستی برای شناخت شغل برنامه نویسی نیست