اما اگر زنده بود با این وابستگی که میگی قطعا مشکلاتی درست میشد برات
خدا رحمتش کنه
شوهر منم خیلی بیش از اندازه وابستست اونا هم قشنگ سو استفاده میکنن و مدام در حال دخالت و دو بهم زنی هستند چون میدونن به حرفشونه و منم در عذابم چون هیچ اختیاری ندارم😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب بعضی ها احساساتشون زیاده! من اصلا اصلا یادم نمیاد تو بغل پدر یا مادرم خوابیده باشم ولی برادرم که پنج سال ازمن بزرگتره شبها اگر مامانم تو حال بخوابه حتما میره پیشش! و خواهرام هم خیلی تو بغل پدرم میخوابیدن.من کلا از اینکه نزدیک کسی بخوابم بدم میومد
ولی خدا گذاشت تو کاسه ام😊الان من وسط میخوابم از یه طرف همسرم و از یه طرف دخترم میچسبن بهم نصفه شب هولشون میدم کنار تا نفس بکشم😂هردوتاشونم باید قبل از خواب کلی ناز کنم تا بخوابن🙄
من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا بهم سر بزن حتما https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
جواهر نمیخام نگرانت کنم بخدا ولی منم یه جوری شدم اینجا چن تا تاپیک دیدم که شوهراشون این رفتارا رو دا ...
شوهر من ميگه تا قبل بلوغش بغل مامانش ميخوابيده بو مامانشو دوست داشته الانم خيلي بهشون سر ميزنه اما بگم وايسته براي تصميم گيريه نه اصلا اين چه حرفيه آخه،البته ديگه بلوغ كه شده ديگه خودش راحت نبوده
بابام و مامانش هم خيلي به هم وابسته بودن اما بابام يه مرد فوق العاده خوبه
خب بعضی ها احساساتشون زیاده! من اصلا اصلا یادم نمیاد تو بغل پدر یا مادرم خوابیده باشم ولی برادرم که ...
من پسرم و شوهرم همينطور بود يه شب يعني بچه ام كه داشت در واقع شير ميخورد يهو شوهرم گفت يادت باشه يه زماني ميرسه من مردم و نيستم پسرتم پيش زنشه و اون موقع كه تنهايي ياد حرف الان من باش
یه جوریت نشه جواهری مامانش بوده دیگه نگاه منو خودت نکن وابسته به مادر نیستیم ... تو پسرا احساسیم هست مثل عشق اله من خیلی دیدم پسر تابزرگ شده بعل مادرش بوده