2777
2789
عنوان

همه دارن با دو ست پسراشون ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 43 پست

اونور گفتم اینورم میخوام اینجا بگم

تو دانشگاهمون دخترای پیک‌می زیادی داریم که راحت و ارزون خودشونو میچسبونن به پسرای مختلف و سر صحبت باز میکنن و همین کنه بودنشون باعث میشه که اخرش یکیو مال خودشون کنن

و پسرا هم اکثرا میگن چقدر خوب مال مفت و لذت دیگه چرا بریم زن بگیریم

بعد زرنگ بازی در میارن تو‌مجازی میان میگن پسره خودش اومد درخواست داد در صورتی که واقعیت رو بازگو نمیکنن

خلاصه گفتم بگم

﴿🩵🐬﴾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرصادقانه ام اینه که الان برای ادمایی که تواجتماعن سرکارمیرن ودانشگاه واینا...اکثرا دوره روابط انتخ ...

والا تو اجتماع که هستم .هرروز دانشگام 

بیرون میرم 

بازار

خرید 

جاهای دیگه 

یکم اضطراب اجتماعی دارم به طاهر بقیه فکر میکنن خودمو میگیرم ولی ایتطوری نیست

اونور گفتم اینورم میخوام اینجا بگمتو دانشگاهمون دخترای پیک‌می زیادی داریم که راحت و ارزون خودشونو می ...

اره منم از این دخترا زیاد دیدم 

خب من بلد نیستم خودمو بچسبونم به پسرا و دلبری کنم 

اگرم یخوام روشو ندارم

اره منم از این دخترا زیاد دیدم خب من بلد نیستم خودمو بچسبونم به پسرا و دلبری کنم اگرم یخوام روشو ندا ...

همون بهتر که اینکارو نکنی چون پسر درست حسابی از دختر سرسنگین خوشش میاد

ولی برای این که مهربون تر بنظر برسی که راهو باز کنی مثلا میگم‌اگه دانشگاه یکی خوشت میاد ولی روت نمیشه یبار برو‌پی وی بگو ببخشید مزاحم شدم فلان جزوه رو دارید و اینطور چیزا

﴿🩵🐬﴾

والا تو اجتماع که هستم .هرروز دانشگام بیرون میرم بازارخرید جاهای دیگه یکم اضطراب اجتماعی دارم به طاه ...

شاید اگه یکم صمیمی باشی منظورم خیلی نیستاااا وابدی منظورم درحدلبخند وخوش خلقیه بهترباشه چون من دیدم گاهی طرف ازدختره خوشش میاد به قصد جدی ولی چون دختره سرد میزنه نمیره جلو مخصوصاتوجودانشگاه میترسه به قولی سوژه وسنگ رویخ بشه

همون بهتر که اینکارو نکنی چون پسر درست حسابی از دختر سرسنگین خوشش میادولی برای این که مهربون تر بنظر ...

شاید باورت نشه ولی من اصن پسرا به دلم نمیشینن 

تو کل عمرم کلا از ۲تا پسر خوشم اومده اونام سر یه هفته فراموش شدن 

اکثرا لاشین

شاید باورت نشه ولی من اصن پسرا به دلم نمیشینن تو کل عمرم کلا از ۲تا پسر خوشم اومده اونام سر یه هفته ...

موافقم پسرای الانی ۸۰ درصد هدفشون جنسی یا خیانته

به یکی دو نفرم قانع نیستن

ولی اگه پسر خوب به دلت نشست تلاشتو بکن بری تو چشمش مثلا جلو چشمش باش

﴿🩵🐬﴾

شاید باورت نشه ولی من اصن پسرا به دلم نمیشینن تو کل عمرم کلا از ۲تا پسر خوشم اومده اونام سر یه هفته ...

و مورد بعدی مثلا ببین پسر مورد علاقت چه شخصیتی داره مثلا اگه درسخونه تو هم درسخون باش

البته منظورم این نیست که از خود واقعیت فاصله بگیری

ولی خب یچیزی هست که میگن هر کسی از شبیه خودش خوشش میاد برای همین اینو گفتم

﴿🩵🐬﴾