2777
2789
عنوان

یه روانشناس خوب تو تبریز

63086 بازدید | 58 پست

سلام خانما کسی یه روانشناس خوب تو تبریز میشناسه؟برای وسواس میخوام 

نتیجه کارشو دیدین؟!

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

عیب نداره اسمو ادرسشو میگین بیزحمت

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره اسمو ادرسشو میگین بیزحمت

دکتر مجید علیلو

استاد صاحب نام روانشناسی بالینی 

برو سرچ کن اعضای هیئت علمی روانشناسی بالینی تبریز، اسماشون میاد. 

میدونم تبریز آدمای درست درمونی داره

دکتر مصطفی زارعان و خانمش هم هستن، البتخ اسم خانمشو بادم نمیاد چی بود 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
عزیزم اینایی که میگیدو شما خودتون هم رفتین؟

اینا استاد روانشناسی هستن، خودم برا درمان نرفتم ولی میدونن اساتید کاردرست رشتمون هستن، 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
یعنی شما رشتتون روانشناسیه؟

بله

ببخشید من فکر کنم اسم دکتر زارعان رو شنیدم مطبشون تو خیابون منصوره ؟

نمیدونم، تبریز رو نمیشناسم. فقط میدونم زارعان تبریزه

سلام.برای درمان وسواس خانم دکتر اصغرنژاد رو معرفی میکنم.خیلی کمکم کردن،قبلا تایم دستشویی های دوستم ۷۰ دقیقه بود،بالای یه ساعت،۶ ساعت تو حموم می موند.الان خیلی نرمال شده،من برای افسردگی ام مراجعه کرده بودم،خودمم راضی هستم. تخصصا کارشون وسواس هست.خیلی کارشون خوب هست.سلامت باشین

مرکز مشاوره اردیبهشت تبریز .حوالی پاستور جدید هست.از نت شماره شو بردار سیو گوشیم نیست.

سلام.برای درمان وسواس خانم دکتر اصغرنژاد رو معرفی میکنم.خیلی کمکم کردن،قبلا تایم دستشویی های دوستم ۷ ...

مررسییی عزیزم😍