2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا دختر دارن یه لحظه بیاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

درکتون میکنم که حداقل توی سه تا بچه آدم دلش بخواد از هر دو جنس داشته باشه

خواهرم دوقلو پسر داره هر جا میریم بی نهایت برای همه جذابیت دارن . اصلا مردم دوقلو که می بینن بدون توجه به جنسیتشون خیلی ذوق میکنن.

بصورت طبیعی دو قلو باردار شدید؟ 

چقدر مثبت هستید شما❤️ بخدا اینقدر این چند روز گریه کردم اصلا حالم خوب نیست اصلا قبل بارداری فکر نم ...

بنظرم الان بی تجربه هستین حرف مردم براتون مهمه م

درکتون می کنم اما مطمئن هستم یک روزی همین حرفها روشماهم برای دیگری تکرار میکنید😍😍

عزیزم 

جنسیت چه اهمیتی داره مهم تربیته

دختر خواهز میخواد 

خواهر پشتوانه و محرم دل خواهرشه

کمکشه تو زایمانو مریضی

دختر بی خواهر خیلی سخته خیلی

هیچی خواهر نمیشه

پسرا تا زن میگیرن خواهر برادر یادشون میره اما دخترا بعد ازدواج همچنان در اوج صمیمیتن و حتی بیشتر میشه این عشق

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
من دوقلو   دختر دارم  خیلی خیلی خوشحالم  

سلام خوشبخت، خوشبختیتون مستدام. تو یه حدیثی خوندم اونایی که دختر دارن رحمت الهی شامل حالشون هر بار پدر و مادر با محبت به دخترشون نگا کنن انگار هزاران حج رفتن(البته تعدادش دقیق یادم نیست هزار تا بود یا چن تا)برا منم خیلیییییی دعا کنید

همجنس خیلی بهتره عزیزم.منم پسرم عاشق داداش هست. اگه دخترم داشتم مطمئنا خواهر براش بهتر بود.هر چند همه دوست دارن دوجنس وداشته باشن.اما واسه بچه ها اینطوری خیلی خوبه قدیم فرق داشت ۴ تا میاوردن جنسیتهای مختلف 

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
خوشبحالت منم دوقلو دختر دارم خیلیخیلی ناراحتم

بی لیاقتی

متاسفم برات

منم یه زمانی مثل تو بی لیاقت بودم

الان خودمو لعن میکنم بخاطر فکر بی اساسم

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
بنظرم الان بی تجربه هستین حرف مردم براتون مهمه م درکتون می کنم اما مطمئن هستم یک روزی همین حرفها رو ...

دقیقا منم حس میکنم حرف مردم خیلی داغونم میکنه

خدا کنه یه روزی همین طور بشه و به آرامش برسم. خودمم عذاب وجدان دارم از این حس بدی که دارم