2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا دختر دارن یه لحظه بیاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم دوتا دختر دارم کلاس ششم و چهارم هستند بینهایت راضی هستم بزرگ کردن دوفرزند هم جنس چالشهای کمتری داره ازطرفی خیلی باهم رفیق و همبازیند گاهی چند ساعت از تواتاق بیرون نمیان و باهم مشغول بازین ازطرفی هرشب موقع خواب دختربزرگترم برای خواهرش کتاب میخونه علایق مشترک و سرگرمیهای مشترکشون باعث شده خیلی به درد هم بخورن و همبازی و دوستهای خوبی برای هم هستند

خوشحال باشید و اطمینان داشته باشید خدا برای بندگانش بهترین رومیخواد و حتما برای شما هم داشتن دوفرزند دختر ایده ال ترین بوده

ان شاالله هردوفرزندتون سالم و سلامت و درسایه پدر و مادر بزرگ بشن

سلام منم دوتا دختر دارم کلاس ششم و چهارم هستند بینهایت راضی هستم بزرگ کردن دوفرزند هم جنس چالشهای کم ...

خیلی ممنونم . چقدر عالی امیدوارم همین طور بشه

البته بچه های من با هم پنج سال اختلاف سنیشون میشه ، کاش کمتر بود اختلافشون

دوستان عزیز ی ک میخواهید نظر بدین لطفا شعور داشته باشید 

و به هیچ جنسیتی توهین نکنید 

دلیل نمیشه چون شما اطرافتون پسر لات و یا بد زیاده

همه پسرها بد باشن

کاربری چهارم😒 باز برگشتم با قدرت😁                      ازبابام پرسیدم مگه چقدر پول آب و برقتون میومد😏
خیلی ممنونم . چقدر عالی امیدوارم همین طور بشه البته بچه های من با هم پنج سال اختلاف سنیشون میشه ، ک ...

مطمئن باشید دوتا دختر بیشتر باهم رفیق و همراهند تا یه دختر و یک پسر

همیشه به روزهای ازدواجشون و دانشجوییشون فکر میکنم و گمان کنم تمام رازهاشون عاشیقیشون 😍در درجه اول با خودشون مطرح میکنن😊بعد باما

مطمئن باشید دوتا دختر بیشتر باهم رفیق و همراهند تا یه دختر و یک پسر همیشه به روزهای ازدواجشون و دان ...

چقدر مثبت هستید شما❤️

بخدا اینقدر این چند روز گریه کردم اصلا حالم خوب نیست

اصلا قبل بارداری فکر نمیکردم اینجوری بشم وگرنه حتما شوهرمو یه جوری راضی میکردم به تعیین جنسیت

نمی دونم چرا الان اینقدر برام مهم شده😔