2777
2789
عنوان

مامانایی که دو تا دختر دارن یه لحظه بیاید خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 2096 بازدید | 155 پست
بی لیاقتی متاسفم برات منم یه زمانی مثل تو بی لیاقت بودم الان خودمو لعن میکنم بخاطر فکر بی اساسم

من بي لياقتم

كاش بهم نميداذ 

خدا كه ميفهميد لياقت همچين نعمتي رو ندارم و قدرشو نميدونم چرا داد

💜❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا پسر دارم سر دومی اننننقددددر گریه کردم که نگو‌همیشه تو رویاهام یه دختر یه پسر داشتم ولی پسر دومی که دنیا اومد انقدر عاشقش شدم همش گفتم خدایا منو ببخش نا شکری کردم... الان زندگیم شده.... ولی بماند که حای خالی دختر رو با تمام وجود حس میکنم و‌میدونم نمیتونم خودمو نگه دارم و میرم اقدام برای دختر ان شالله....مخصوصا الان که همه اکثرا دختر دوست شدن خیلی بهم میگن تنهایی

مطمئن باش دوتا همجنس بهترن برای هم الان پسرای من دایناسور بازی ماشین توپ بازی میکنن اگه جنسشون مخالف بود هیچوقت باهم اینحوری مشغول نمیشدن

من بي لياقتم كاش بهم نميداذ  خدا كه ميفهميد لياقت همچين نعمتي رو ندارم و قدرشو نميدونم چرا دا ...

داد تا بی لیاقتیو بزاری کنار

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
دقیقا منم حس میکنم حرف مردم خیلی داغونم میکنه  خدا کنه یه روزی همین طور بشه و به آرا ...

از بارداریتون لذت ببرین این روزها تکرار نشدنی هستن من الان عاشق دخترام هستم و بینهایت دلتنگ کودکیشون خودتون رواسیر حرف مردم نکنید وقتی به دنیا بیاد عاشقش میشید و اصلا به جنسیتش فکرهم نمی کنید

درکتون میکنم که حداقل توی سه تا بچه آدم دلش بخواد از هر دو جنس داشته باشه خواهرم دوقلو پسر داره هر ...

اره عزيزم طبيعي

بخدا واسه من فرقي نداره اگر چه حسرت لباسهاي پسرونه رو ميخورم ولي بقيش مهم نيست

منتها حرف اطرافيان خوردم ميكنه

💜❤️
من دوتا پسر دارم سر دومی اننننقددددر گریه کردم که نگو‌همیشه تو رویاهام یه دختر یه پسر داشتم ولی پسر ...

جنس مخالف فقط دعوا و عصاب خوردیه

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
من دوتا پسر دارم سر دومی اننننقددددر گریه کردم که نگو‌همیشه تو رویاهام یه دختر یه پسر داشتم ولی پسر ...

پس شما هم مثل من بودید

چقدر اختلاف سنی دارن پسرهاتون؟

دخترهای من پنج سال اختلافشون میشه. بعنی می تونن با هم همبازی بشن؟

من بي لياقتم كاش بهم نميداذ  خدا كه ميفهميد لياقت همچين نعمتي رو ندارم و قدرشو نميدونم چرا دا ...

خدا سر مخلوقش واقعا مونده میده یه چیزی میگیم نمیده باز میریم یقه شو میگیریم

در هرحالت خداروشکر کنیم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕