2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی؟😐

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

مبارکه لی لی لی لی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
الکی از بس شرکت کرده بودمو تیبا میخواستم برنده نشدم این بار پراید وانت انتخاب کردم حالا برنده شدم چک ...

رد بزن خوب یا که پراید خوبه من نیسان ابی زده بودم 😅فقط برا خنده البته برا من ۳  ماهه بود 

خوب شوهرم گفت پول هم نریزی سهمیه ثبت نامت سوخته راست میگه؟ 

ن دوباره میتونی ثبت نام کنی منم میتزسیدم ولی چون شوهرم تو این کاره گفت چیزی نمیشه اون بار ۲۰۶ نوشته بودم در اومد که رد زدیم البته اونو بابام میخواست که پشیمون شد و خودمونم نتونستیم بگیریم بعد اون دوباره تونستم ثبت نام کنم 

اگه یکساله هست کلا بی خیال شو چون ماهی ۵ درصد قراره گرون بشه   ولی ۳ ماهه پول بریز

میشه راهنماییم کنی 

وانت پراید برنده شدم یکساله است الان باید ۴۸ تومن بریزم بعد سال دیگه به قیمت روز بهم میدن ، الان هم‌پول ندارم باید طلا بفروشم ، بعد هم اصلا ماشینشو دوس ندارم روم نمیشه سوار بشم ، شوهرمم میگه تو بازار خریدار آنچنانی نداره ، اما میترسم دیگه سهمیه ثبت نام هیچ ماشینی نداشته باشم به نظرت چکار کنم ؟