2777
2789
عنوان

خانومای اشپز یه سوال

42 بازدید | 4 پست

من میخوام سینه مرعو تیکه تیکه کنم سرخ کنم قشنگ طلایی شه با سیب زمینی سرخ شده ساندویچ کنم برا شام 

حالا قبلا درست میکردم خیلی وقت درست نکردم یادمه سینه مرغو میریختم تو روغن کلی اب مینداخت الان باید همین جور صبر کنم تا خودش ابش خشک شه و طلایی شه و بردارم یا وقتی اب میندازه ابشو خالی کنم 

چه طوری درست کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باید صبر کنم ابش خشک شه در ماهیتابه رو نزارم دیگه ؟

چرا درشو بزار آبش که خشک شد روغن با کره بریز دوباره سرخ کن نه زیاد که خشک بشه 

 شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   moeinipoor  |  18 ساعت پیش
توسط   11aye  |  2 ساعت پیش
توسط   nazgol69mk  |  2 ساعت پیش