2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21638 بازدید | 339 پست
اون بايد بلاكت كنه نه اينكه نصيحت كنه   بعد از كجا ميدوني بگيرتت وقتي اينقدر آقاست و ميگه زندگ ...

خوبه وضع مالیش

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

حالا۱۰  صفحه هم رفت جلو و همه هم بهش گفتیم بشین سر زندگیت و کارت گناهه اگه تهش تونستین ذره ای درش اثر بذاریم؟؟؟ این راه خودش رو انتخاب کرده ولش کنین براش وقتتون رو هدر ندین. برو گلم حتما اون پسره دست به سینه منتظر تو بری تا خوشبختت کنه 😏😏😏😏😏

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرزنشم نکنید

کاش ما آدما یاد بگیریم مسئولیت پذیر باشیم

یاد بگیریم مسئولیت کارایی که کردیمو میکنیمو بپذیریم

بحث سرزنش نیست

شمایی که قبول کردی با این آقا ازدواج کنی با خواست و  اراده خودت یکی دیگرو آوردی تو این دنیا باید مسئولیت تصمیماتتو بپذیری 

برو به شوهرت بگو که مثل فاحشه ها درحالی که شوهر داری خودت پیام میدی به پسر مردم خودش طلاقت میده

میدونه

کاش ما آدما یاد بگیریم مسئولیت پذیر باشیم یاد بگیریم مسئولیت کارایی که کردیمو میکنیمو بپذیریم بحث ...

خب حالا پشیمونم

حالا۱۰  صفحه هم رفت جلو و همه هم بهش گفتیم بشین سر زندگیت و کارت گناهه اگه تهش تونستین ذره ...

سوال من این بود چطور شوهرمو راضی کنم ب طلاق

من اومدم گفتم تا بقیه دوستان راهنماییم کنن بهم بگن چکار کنم   ولی شما اومدی حرف زشت میزنی   ...

عزیزم نکن این دنیا تقاص داره مهم نیست به حرفام اعتقاد داشته باشی یانه ولی تقاص پس می دی تقاص اشکهای بچت وتقاص شکستن دل همسرت

گیرم رفتی بااون کسی که دلت پیشش گیر کرده ازدواج کردی اگه یه روزی بهت بگه از زندگیم برو من عاشق یکی دیگم تحملش وداری؟؟می تونی ببخشیش؟؟؟

همسرت به خاطر حرفهات واینکه همش حرف طلاق وپیش می کشی ازت تنفرپیدا کرده

از خدابخواه کمکت کنه مهر همسرت وبه دلت بندازه واون شخص سوم وازروح وروانت حذف کنه

برای دوست داشتن کسی که پدر بچته تلاش کن به همدیگه محبت کنید💚💚💚💚💚

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

کسی که خیانت کاره برای هرزگیش هزارتا بهانه میاره. توهم مثل مردای هرزه که بهانه میکنن میگن از سر اجبار ازدواج کردم زنم دوست ندارم میره دنبال کثافتکاری. اینا بهانست. ازدواج کردی بچه دار شدی تازه یادعشق و عاشقی افتادی؟ 

من خودم زنی زندگی ایده الشو بهم زده رفته با عشقش ازدواج کرده بماند که الان چ زندگی نکبت باری داره

آخه اون نکبت هم از تاوان نیست از عقل فرو بسته و خاموش کرده خودش هست ..... 

خدایا ما رو از قضاوت ها دور بدار و بخاطر قضاوت های تلخی که در حق آدم ها و استارتر داریم ببخش 

و استارتر رو هم قبل از اینکه دیر بشه در پناه خودت بگیر و سر عقل بیار 

استارتر همه این قضاوت های تلخ تلنگر هست واست که زندگیت رو حفظ کنی و قدر بدونی قبل از اینکه دیر بشه 

ببین از بیرون چقدر بد و بی منطق به نظر میرسه کارت و افکارت 

چون اونم داره با وجود بچه آب میشه... ان شاءالله خدا دامنت رو سبز کنه به حق خانم فاطمه ی زهرا خیلی س ...

ممنون عزیز دل از دعای قشنگ ❤️

در پناه خدا باشید💓🌹

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن.اولپیدا کردن شباهت ها.دوم احترام گذاشتن به تفاوتها❤️
میدونه

ترو قران میدونه و هنوز داره باهات زندگی میکنه

ماشاالله غیرت ازش میباره

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛