2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21635 بازدید | 339 پست
یعنی وقتی دونفر عاشق همن چکار کنن برن بمیرن   😔

اسی عشق ب دوریش قشنگه 

وقتی بهم برسن مثل آب روآتیشه 

دیگه اون دوست داشتن سابق نیس یواش یواش عادی میشن

عزیزم اگه نمیخای عاشق شوهرت نباشی حداقل ب بچت فکرکن ..

بزاربچت جزاونا باشه که حس خوشبختی داره .احساس آرامش کنه .میدونم شاید خیلی سنگینه حرفم برات و سخته عملش ..ولی چند بار فکر کن ازینکه کنار بچتی آرامش داره 

یا غذا براش درست میکنی لباسشو میشوری شبا گاهی وقتا بغلته یا میبریش خرید چیزایی ک دوست داره میخره .

فکر کن اگه تو نباشی کسی هست همه این کارا روانجام بده؟آیا نامادری میتونه انقد احساس خرج بچت کنه 

یا اگه یه وقت کسی ب بچت توهین کردیا اذیتش کرد کسی هست حمایتش کنه و پشتش باشه ..

اسی آقایون وقتی ی زن دیگه میگیرن خود ب خود بچه روهم فراموش میکنن و مجبور میشن ب حرف زنشون گوش بدن و اولویت اول میشه زنشون .

من گاهی وقتا شبا دلتنگ گذشته میشم ..ولی وقتی پسرم پیشمه یا بهش فکر میکنم امروز چیکار کردم براش همچین یه حسی خوبی میده ..تازه پسرمم میگه چقدر خوبه آدم مامان داشته باشه .مثل بهشت میمونه ص.

به بچت فکر کن .ص

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
خواهر من الان زندگیا فکر میکنی همه پراز عشقن؟؟ فکر میکنی اونی رو میخواهی و عاشقشی تا اخرش همین حس ر ...

شوهرمم هیچکاری نمیکنه ک بش علاق مند بشم فقط رابطه جنسی داریم همشم میکه همین ک اینکارو میکنم یعنی علاقه

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردی جدا شی عاشقت میشن جدا میشی شوهرت میره ازدواج میکنه زن دیگه ای صاحب خوشبختی و بچه میشه و تو هیچی به دست نیاوردی مادر اون پسره هم نمی زاره اون بیاد باهات ازدواج کنه 

یه کلام بت بگم دارم پر پر میزنم از نبودنش

با عرض پوزش 

مشکل زندگیه مشترکتون شما هستین، ایراد به شما وارد هست 

شما بدون اینکه اون ادم قبلی رو فراموش کنید ، وارده یه زندگیه جدید شدین و بچه دار شدین 

بهترین کار ممکن اینه ، اون ادم قبلی رو فراموش کنید ، حتی اگه عاشق دل خستش هم باشین بعد نهایت یک سال این عشقتون از بین میره به شرطی که تو این مدت بهش اصلا فکر نکنید 

یه مدت با همسرتون بگذرونید و احساستون رو دربست برای اون خرج کنید بهش علاقمند میشید 

متاسفانه شما درعشقتون بی راهه رفتین ، چون اون ادمه قبلی ارزش عشق شمارو نداره ، چون رفتارش و نزدیک شدن به شما هرزه ماننده ، کلا به اون امید نبندین

فدایی  داری رنگین کمان جونم😍

عزیزی⁦❤️⁩🌹💋

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
اسی عشق ب دوریش قشنگه  وقتی بهم برسن مثل آب روآتیشه  دیگه اون دوست داشتن سابق نیس یواش ی ...

اشکمو در اوردی

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

استارتر من نه شمارو میشناسم نه اون آقارو،ولی احساس میکنم اون آقا عمدا میخواد زندگیتو خراب کنه تا دلش خنک بشه،ببخشیدا ولی ب خیالش چندصباحی با تو میگذرونه بعدم بهت میگه اگ زن خوبی بودی ب شوهرت خیانت نمیکردی و ولت میکنه میره!!این وسط شما میمونی و غم و پشیمونی!!اگ  اون اقا رو میبینی دیگه نبینش و از ذهنت پاکش کن چون آواز دهل از دور خوشه!بچسب ب شوهرت و بچه ای ک خدا بهت داده ناشکری نکن 

حلال مشکلات. انگار همه چی برعکس شده. 50روزه دارم با توهم بارداری اب میشم ولی چرا اینجور رابطه ها سری ...

چون اونم داره با وجود بچه آب میشه...

ان شاءالله خدا دامنت رو سبز کنه به حق خانم فاطمه ی زهرا خیلی سخته انتظار میفهمم

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
شوهرمم هیچکاری نمیکنه ک بش علاق مند بشم فقط رابطه جنسی داریم همشم میکه همین ک اینکارو میکنم یعنی علا ...

خب وقتی بهش گفتی بت علاقه ندارم میدونه عاشق کسی دیگه هسی‌چطوری میخای کاری بکنه که بهش علاقه مندبشی . یکم خودخواهی . 

منم 
میگم وقتی جداشم چطور دوری بچمو تحمل کنم وقتی تو این زندگی ام چطور دوری عشقمو تحمل کنم😕😔😭

عشقت میخواست تو رو بگیره قبلا می گرفت به خاطر هوس گند نزن به زندگیت بیچاره شوهرت

میگم وقتی جداشم چطور دوری بچمو تحمل کنم وقتی تو این زندگی ام چطور دوری عشقمو تحمل کنم😕😔😭

میدونم سخته ولی از بس بهش فکر کردی برات اینقد بزرگ شده... شاید ... شاید... شاید اصلا عشق چشماتو کور کرده و نمیتونی خوب موقعیت رو ببینی و بسنجی.

من چون مورد کاملا مشابه شما رو دیدم ... و دیدم که عاقبتشون چی شد! بهت پیشنهاد میکنم تا دیر نشده برو پیش مشاور و علل الحساب اگه ارتباطی با عشق سابق داری قطعش کن... تا بتونی تصمیم عاقلانه ای بگیری، نه از روی احساس.