2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21637 بازدید | 339 پست
من ۲۷

بچرو بزار خونه مادر شوهرت یه مسیج بده بهش که میخوام یه مدت تنها باشم طلا و شناسنامه و قباله ازدواجم ببر با خودت یه ۶ ماهی برو یه شهر دیگه خوابگاه زندگی کن هم طعمشو بچش هم تکلیفت روشن میشه

💞💫🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يكي از آشناهاي ما همينجور بود ،الان شوهرش زير خروارها خاكه ،عشقش اعدام شده ،خودشم تو زندانه ،بچه اش هم آواره خونه ي مادر و پدر شوهره 

حتي رضايت بدن و آزاد بشه با چه رويي ميتونه تو چشماي بچه اش نگاه كنه 😑

یعنی وقتی دونفر عاشق همن چکار کنن برن بمیرن   😔

وای وای پس برا همینه که شوهرت رو.دوست نداری چون عشق یه نامحرم تو.قلبته از خدا میخوام قبل از اینکه دیر بشه سر عقلت بیاره

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

وقتی پس فردا جدا شدی گیر بچت تا مادری اومد و شوهرتم نذاشت بچتو ببینی و حالا با رای دادگاه شاید تونستی هفته ای یک بار ببینی اونم شوهر اونموقعت وقتی اوردیش انقد اخم و تخم کرد که از تو دماغت دراورد......

اون موقع میفهمی عشق یعنی چی....

دیدم ک میگم

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
یعنی وقتی دونفر عاشق همن چکار کنن برن بمیرن   😔

عشقت از بچت با ارزش تره؟؟؟،

من بخاطر عشق به دخترم از همه چیم گذشتم

از تفریحم

دوستام 

از جوونیم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

خوشی زده زیر دلت 

بهت برنخوره ولی این یه واقعیته

تو میتونی عاشق این شوهرت هم بشی اگر بخوای

ولی دل به این زندگی نمیدی

فکر میکنی بایه بچه بری طلاق بگیری گزینه بهتری پیدا میکنی؟

بخاطر بچت زندگیتون رو شیرین کن ٬بگو بخند تفریح کن باهاشون...ببین چطور به شوهرت علاقه مند میشی

وقتی پس فردا جدا شدی گیر بچت تا مادری اومد و شوهرتم نذاشت بچتو ببینی و حالا با رای دادگاه شاید تونست ...

من خودم زنی زندگی ایده الشو بهم زده رفته با عشقش ازدواج کرده بماند که الان چ زندگی نکبت باری داره

والا خیلی وقیحه آخه پسر مردم را بدبخت کرده یه بچه هم بدبخت کرده الان یاد ببخشید میون پاش افتاده

خیلی بی ادبی

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر