2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21638 بازدید | 339 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم میدونه من یکی دیگه رو میخام  تا کی میتونم جلو خودمو بگیرم سمت اون ادم نرم؟

من حرف بدی به شما نزدم عزیزم جواب اون دوستمونو دادم میگه چرا میخوایی بهش راه حل بدی واسه جدایی 

میگم وقتی دلت نبست طلاق بهتره تا اینکه بمونی و اخرش کار به جاهای خیلی باریک برسه

بله شما خوبی  ببین هر غلطی میخای بکنی بکن ولی نیا اینجا جار بزن

من اومدم گفتم تا بقیه دوستان راهنماییم کنن بهم بگن چکار کنم   ولی شما اومدی حرف زشت میزنی   

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر
بله شما خوبی  ببین هر غلطی میخای بکنی بکن ولی نیا اینجا جار بزن

دقیقا⁦👌🏻⁩

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
سلام  اون  قبلیه رو هنوز دوست دارید؟؟

من الان پاسخی که به بقیه دادین رو‌خوندم ، و فهمیدم شما هنوز اونو دوست دارین 

برای همین این سوالو ازتون پرسیدم ، چون شما هم زمان نمیتونید دوتا مرد رو دوست داشته باشید 

علت اینکه همسرتو دوست ندارید ، اون اقاست 

وگرنه اگه ادمه عشق ورزی باشید ، با زندگی با همسرتون میتونستید عشق رو درتون به وجود بیارید 

واقعا خوشی زده زیر دلت.... همه بلایی سرم اورد و مجبور به طلاق شدم، خودشم سنم کپه بچم ندارم. ولی الان همش میگم شاید میشد رابطمونو درس کرد و نکنه من عجله کرد....

طلاق به این اسونی ها نیس باور کنین.

خیلی سختی میکشم

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
به مردی که می شینه پای زن یه مرد دیگه ، نمیگن عاشق ...  میگن کسی که شرف نداره ..  حواستو ...

فکر میکنه برا پسرش بابا میشه اون.مرد آشغال حرومزاده 

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
شوهرم میدونه من یکی دیگه رو میخام  تا کی میتونم جلو خودمو بگیرم سمت اون ادم نرم؟

متاسفم. واقعا یه جاهای ب کار خدا شک میکنم چرا ماهای ک زندگیمون از عشق چیزی کم نداره بچه نمیده و اینجور رابطه ها رو ک پراز عیب فرزندمیده. واقعا شک کردم ب کارش

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن.اولپیدا کردن شباهت ها.دوم احترام گذاشتن به تفاوتها❤️
حالو روزش از تو بهتره.کاش آدم های خودخواهی مثل تو اصلا به دنیا نیان

سلام عزیزم چطوری😍✋

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
سلام عزیزم چطوری😍✋

سلام عزیزم ممنونم شما خوبی فداتشم؟؟؟😍🌹

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
متاسفم. واقعا یه جاهای ب کار خدا شک میکنم چرا ماهای ک زندگیمون از عشق چیزی کم نداره بچه نمیده و اینج ...

چون هدف آزمونه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم