2777
2789

پسره به دختره تجاوز کرده و جلوی قاضی به همه چی اعتراف کرده و گفته من دختره رو زوری بردم اینکارو کردم چون عاشقشم قاضی گفت می‌دونی حکمت اعدامه پسره گفت اعدامم کنید بازم میخامش میرم اون دنیا میگیرمش 

الان دختره کوتاه نمیاد و میگه نمیخامش و باید حکم اجرا بشه (قبل از اینکه پاشون به دادگاه باز بشه خانواده دختره رفتن حرف زدن گفتن بیایید عقدشون کنیم تمومش کنیم مامان پسره گفت من این دختره رو نمی‌گیرم به پسرم )

خلاصه الان طرف پسره عکس و فیلم از دختره دارن و میگن تو با اختیار خودت اومدی پسر ما تحت شکنجه حرف زده ( درحالی که همون موقع که دستگیرش کردند جلوی قاضی اعتراف کرده بدون هیچ شکنجه ای) پسر ما تورو دوست داره پس حکمش اعدام نیست خانوادت الکی تو رو پر میکنن بیا رضایت بده تموم بشه بره

بنظرتون با فیلم و عکس دختره میشه پسرشون رو نجات بدن؟؟؟  ۳ تا وکیل گرفتن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم اعدام و در این موارد اجرا نمی کنن و به جاش حبس می دن. درسته قانون میگه اعدام اما تو عمل برو زندان ببین چقدر زندانی هست. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

منم ندیدم کسی رو بخاطر تجاوز اعدام کنن ولی میگن حکم تجاوز اعدامه

بله طبق قانون مجازات اسلامی اعدام هست. ولی طبق رویه قضایی 100 ضربه شلاق می زنن و کمی هم تو حبس نگه می دارن

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

خب ازدواج کنه طلاق بگیره دلم سوخت شاید باهم ساختن

قبل شکایت خانواده دختره راضی به ازدواج بودن اما مامان پسره می‌گفت دختره خرابه انگار پسر خودش خیلی پاکه الان دختره کلی خواستگار داره مامان پسره رفته جریان رو به همه گفته آبروشون رو برده 

وای عزیزم دختره دوست پسره بود؟ چجوری دختره تونست تجاوز رو ثابت کنه؟

دوست بودن پسره عاشقش میشه دختره میبینه اخلاقش بده پارانوییدیه بددل و شکاکه دست بزن داره کات کرده پسره گفته آخرین بار بیا ببینمت دیگه کاریت ندارم بعد گفته کارتم رو جا گذاشتم بریم از خونمون بردارم بعد دست دختره رو گرفته زوری کشونده برده بالا بهش تجاوز کرده 

پسره اعتراف کرد اگه اعتراف نمی‌کرد کار دختره سخت میشد 

دوست بودن پسره عاشقش میشه دختره میبینه اخلاقش بده پارانوییدیه بددل و شکاکه دست بزن داره کات کرده پسر ...

خدا لعنتش کنه

دختره برادر داره؟ اینو مادرشو باید با چاقو تیکه تیکه کنی چقد خانواده دختره بدبختن

قبلش باکره بود دختره؟ 

پدرشو باید در بیارن مادر ...