2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21635 بازدید | 339 پست
سوال من این بود چطور شوهرمو راضی کنم ب طلاق

مطمئنن ازت برمیاد بیچاره شوهرت رو یا دق میدی یا با بی آبرو کردنش به خواسته ات میرسی جوش نزن. واقعا متاسفم برات

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقل داشته باش همشون سرو ته یه کرباسن

عشق مشق وجود نداره.کاری نکن بعد چندسال پشیمون بشی گناه داره بچه ات.بچسب به زندگی خودت

یه زن عاقل هیچوقت شوهرشو ول نمیکنه چون تنها کسی که برای تو و دخترت از همه دلسوز تره همین یه نفر یعنی شوهرته

من خیلی دیدم زنهایی که ازدواج دوم کردن و شوهر دوم اومده به بچه زن تجاوز کرده

خانوما تورو خدا یکم عاقل باشین

شوهرم گفته قول میدم ۳  یا ۴ سال دیگه خودم بمیرم بعد تو برو

خیلی بی غیرته شوهرت

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

هر ادمي حق داره كه كنار عشق اش زندگي كنه كسي كه دوستش داشته باشه 

من منكر عشق تو نميشه ،

اما هميشه همه چيز ١٠٠٪؜ خوب نيست 

ببين اگر بچه نداشتي ميگفتم جدا شو 

خودت هم خوب ميدوني نصف عشق و عاشقي به خاطر خيال پردازي هايي كه تو ذهنمون با طرف مقابل انجام ميديم 

من كاري به تصميمي كه ميخواي بگيري ندارم 

اما اينم در نظر بگير كه اگر جدا بشي بچه ات چي ميشه 

البته بايد با يك روانشناس خوب صحبت كني 

چون ممكن اينقدر از نظر ذهني درگير رابطه قبلي ات هستي كه باز هم نتواني مادر خوبي براي بچه ات باشي 

نميشه همه چيز و صفر و صد در نظر گرفت 

به نظرم يك مدت پول جمع ، بعد بگرد و يك روانشناس خوب پيدا كن 

به خودت و شوهرت هم يك بازه ٦ ماه بده ، و بعد از ان تصميم ات بگير 

اينكه ميخواي بموني يا بري 

اما حتما تحت نظر روانپزشك و روانشناس باش 

چون ممكن الان افسردگي داشته باشي و نتواني درست و منطقي فكر كني 😘😘

انشالله هر چي به صلاح خودت و خانواده ات اتفاق ميوفته

میتونی به عشقت بگی بیاد خونت روکار باشین بزنگی شوهرت بیاد اینجوری شاید به غیرتش برخورد طلاقت داد

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
وای اسی داشتم فقط میخوندم اینو که گفتی دلم کباب شد واسه شوهرت آخه چرا این حرفو زده؟؟؟

خودمم دلم براش میسوزه همش اینو میگه یا میکه بچمون ک ازدواج کرد خودمو گمو گور میکنم  میرم ی جا پیدام نکنید حقوقمو نیذارم براتون

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر
اشکمو در اوردی

نمی‌دونم چقدر به خدا اعتقاد داری، ولی بدون الان خدا داره امتحانت می‌کنه. قوی باش خودتو جمع و جور کن. اگه با اون آقا ارتباط در حد تماس یا پیام داری اون ارتباط رو قطع کن. بیا تو زندگی خودت به بچه ت عشق بورز. 

هیچکس تو زندگیش رها نشده همه آدما دارن به یه نحوی امتحان میشن. عزیزم به اون آدمایی فکر کن که با مریضی عزیزترین کسشون دارن امتحان میشن. بعد ببین امتحان تو چیزی نیست که از پسش بر نیای

خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
میدونه

اگه میدونه و هنوز باهات رابطه داره و نگهت داشته شک نکن دپست داره 

نمیخواد واقعیت رو قبول کنه

داری بخودت ظلم میکنی 

دلم‌واقعا میسوزه از بیخبریت از کارمای سخت روزگار😭😭😭

خودمم دلم براش میسوزه همش اینو میگه یا میکه بچمون ک ازدواج کرد خودمو گمو گور میکنم  میرم ی جا پ ...

اسی عجب مرد خوبیه.به خدا خیلی دوستت داره .تو رو به خدا واسه چند ماهم که شده به خاطر همچین مردی و بچه ات همه سعیتو بکن که بهش علاقه متد بشی وبه اون آقا فک نکن .تو رو خدا گناه داره .تو همین سایت بخون چه خانومای نجیبی که شوهراشون بد دل وشکاک اند و الکی بهشون تهمت میزنن وکتکتشون میزنن وزندگی را براشون جهنم کردن 

اسی عجب مرد خوبیه.به خدا خیلی دوستت داره .تو رو به خدا واسه چند ماهم که شده به خاطر همچین مردی و بچه ...

مرد خوب زن خائن و بد میخاد چکار اخه😭

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر