2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21625 بازدید | 339 پست

من معتقدم خوشبختی به شرایط زندگی ربطی نداره بلکه به. دیدگاه و طرز فکرمون بستگی داره

الان این عشق شما مثل سرابه 

من خودم از زندگیم راضی نبودم زیاد تا اینکه کرونا گرفتیم و پدرم حالش خیلی بد بود و icu بستری بود خداروشکر معجزه شد و حالش خوب شد من بی نهایت خوشحالم و خدارو شکر میکنم بینهایت خوشبختم که خانوادم سالمن

من خودم ۷ساله عاشق یه پسریم که کوچکترین سراغی نگرفته ازم،کلی جون کندم ولی از شهری که دانشگاه قبول شدم راضی نیستم زندگیم آنچنان رو روال نیست ولی احساس خوشبختی میکنم که زنده‌ایم 😭😭😭😭

به داشته هات نگاه کن و خداروشکر کن عزیزم

سعی کن به اون اقا دیگه فکر نکنی برو درس بخون ادامه تحصیل بده باشگاه برو مهمونی برو با بچت بازی کن از زندگیت لذت ببر

از خدا میخوام کمکت کنه به خاطر بچت😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان *راز یک سناریو *رو بخون،مطمئنم کمکت میکنه.

بعضیا فک میکنن رمان خوندن فقط یه سرگرمیه در صورتیکه بعضی از رمانا نکات آموزنده زیاد داره مخصوصا اونایی که موضوعات اجتماعی رو بیان میکنه.

نظر من اینکه عذاب وجدان گرفتی چون به دوست پسرت هم ظلم کردی و اه اون گرفته .تا وقتی که تونستی طلاق نگیر چون برات سخته بچه داری .ولی زندگی زوری نیست ازش جدا شو و به زندگی جدید فکر کن مطمین هستم خوشبخت میشید چون اونم دوستت داره

اگه خدایی نکرده ۲ یا ۳ بعد طلاق گرفتید و دوست قبلیت ازدواج کرده بود چی؟ بعد یه عمر باید حسرت بخوری .کدوم از این اقایون و خانومای که نظر دادن جواب گو هستن.پس منطقی فکر کن به دردت نمیخوره تموم کن راحت شو

من دوست پسر این دختره هستم کلا حرفاش دروغه هم به من هم به شوهرش داره خیانت میکنه زندگی همه رو خراب کرده ..یه روز تاوان کاراش رو میده.ممنون از کسانی که موضوع رو کامل نمی دونستن و پشت سر من غیبت کردن.

من دوست پسر این دختره هستم کلا حرفاش دروغه هم به من هم به شوهرش داره خیانت میکنه زندگی همه رو خراب ک ...

عجب.

بابا عجبببب

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂