2777
2789
عنوان

سر تاپیک قبلیم بچمو از دست دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 45 پست

میتونم حس کنم چقد برای از دست دادن بچت ناراحتی 

ولی مطمئن باش اون اگر به دنیا میومد زندگی خوبی رو با وجود اون آدمایی که تعریف کردی چجوریه تجربه نمی‌کرد، وگرنه اگر واقعا عمرش به دنیا بود تو هرکاری هم میکردی بازم میموند، خاله ی من برای بچه سومش هرکاااری کرد سقط نشد کپسول گاز بلند می‌کرد میرفت از بالای 5 تا پله می‌پرید پایین و... خيلی چیزای دیگه 

شاید قسمت این بود که بره تا با وجود این بچه پاگیر این زندگی نشی، 

حالا که بچتو از دست دادی فرصت خوبیه تا یه تصمیم جدی برا شوهرت و خانوادش بگیری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی کردی؟فک نکردی بچتو از دس بدی حالت بدتر میشه؟🥲

جدی خودکشی کرده؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

شما انقدر رابطتون با شوهرتون سمیه یا جدا شید یا یه مدت طولااانی روی بهبود رابطتون کار کنید بعد بچه دار شید. 

هنوز هنگم...بچه۷ ماهه...دوماه دیگه بدنیا میومد بیچاره. قبل از این بچه هم یبار سقط داشتید

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
فقط از ناراحتی گفته تو تاپیک های قبل ترشم بچه مشکوکه به سندرم داونه

من نمیتونم با هیچکی از دردام بگم چون اینجا ناشناسم میگم...میشه راهنماییم کنین که چجوری خودکشی کنم همه فکر کنن با مرگ طبیعی رفتم...؟ نمیخام بعد رفتنم با حرفاشون مادرم اذیت شه

تاپیک قبلش

اره تاپیک قبلش خوندم

اخه من دارم تاپیکهاشو نگاه میکنم چیزی ندیدم 

کدوم تاپیکش؟؟؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

اسی جان خب بیا درست توضیح بده دیگ

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
مگه بچه ی ۷ ماهه سقط میشه قشنگ یک نوزاد کامل

اره خودش گفته تو تاپیک قبل

حالم بد شد. گریم گرفت

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اخه من دارم تاپیکهاشو نگاه میکنم چیزی ندیدم کدوم تاپیکش؟؟؟

منم هرچی میگردم پیداش نمیکنم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا