2777
2789
عنوان

چطور شوهرمو راضی به طلاق کنم میترسم بش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 21638 بازدید | 339 پست
زندگی بدون عشق خیلی سخته پس خودش چی؟؟؟ خودش کی زندگی کنه ؟؟؟  من نمیگم طلاق بگیر اما  می ...

من ب شوهرم گقتم تو زن بگیر منو ول کن من زن زندگیت نیستم من زن بدی ام 

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

15سال جنگیدم ک ب عشقم برسم چون تحمل اینو نداشتم وارد اینجور رابطه ها بشم. کارتون ازاول اشتباه بوده و این اقا هیچ گناهی نداره

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن.اولپیدا کردن شباهت ها.دوم احترام گذاشتن به تفاوتها❤️
چیکار کنم دلمو چطور قانع کنم

از خدا کمک بخواه. انسان خودش رو با همه شرایط میتونه وفق بده.فکرت رو از گذشته بکش بیرون و به خوبی های همسرت فکر کن،سعی کن بهش نزدیک شی و محبت کنی.انشالله که بتونی ذهن و دلت رو کنترل کنی و تحت امر خودت کنی نه شیطان

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
من ۲۷

اکه بخاطر اونکسی که عاشقش بودی میخای جدا شی

بنظرم اشتباهه

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

زندگی بدون عشق خیلی سخته پس خودش چی؟؟؟ خودش کی زندگی کنه ؟؟؟  من نمیگم طلاق بگیر اما  می ...

موقعی که داشت بچه میاورد فکر این چیزاشو نکرد همون نوقع جدا میشد بچه اسباب بازی نیست سرنوشتش چی میشه میدونی چ لطمه ای میخوره تو زندگی اون بچه

عزیزدلم مثل دختر خودم بهت نصیحت میکنم اگه چیزی جز عشق کم نداری بشین سر زندگیت طلاق بگیری که چیبشه!؟ ...

نگار عزیز 

عاشق عکس پروفایل و توجه مادرانه شما شدم 

در پناه خدا باشید

مخصوصا ک از حست خبر داتی و یه بچه رو وارد این رابطه کردین بهتر بگردین دنبال ویژگی های خوب همسرت و سعی کنی دوسش داشته باشی. 

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن.اولپیدا کردن شباهت ها.دوم احترام گذاشتن به تفاوتها❤️
اکه بخاطر اونکسی که عاشقش بودی میخای جدا شی بنظرم اشتباهه

یعنی وقتی دونفر عاشق همن چکار کنن برن بمیرن   😔

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر
کاش کارت را تموم کنه 

😂😐

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم