2777
2789

چندین مورد دیدم

طرف نه تیپ خوبی داره

نه قیافه خوبی داره

نه حتی رنگ پوستش خوبه

بعد حرف که میزنه میگه اره از فلان پسر خوشم میادیا به فلان پسر پیام دادم

و دست میذارن روی پسرای خوب

اعتماد به نفسشون خوبه

ولی واقعا چجوری فکر نمیکنن که با این ظاهر نه تنها تایپ هیچ پسری نیستن تایپ هیچ دختری هم نیستن

چون واقعا زشتن

من با اینکه سر هستم همش حس میکنم زشتم 

دنیا برعکسه چرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زشتی و زیبایی یه مسئله نسبیه یعنی هیچکس خیلی زیبا یا خیلی زشت نیست 

معیار های زیبایی برای ادما متفاوته 

مشکل شما هم مشکل اعتماد به نفسه خودت اعتماد به نفس نداری و اعتماد به نفس دیگران شمارو گیج یا خجالت زده میکنه به نظرم بیشتر روی این مسئله تمرکز کن نه زیبایی و زشتی دیگران که بهت چیزی اضافه یا ازت کم نمیکنه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

برنده اونیه ک اعتماد بنفس داره زشتی و زیبایی خیلی مهم نیست

خب چجوری اصلا یه ثانیه فکر نمیکنن که زشتن

من اعتماد به نفس دارم ولی واقعا خوشگل تر از من زیاده

وقتی یه پسری همه چی داره

قطعا ظاهر هم براش مهمه

من خودم سمت چنین ادمایی نمیرم چون حس میکنم با احتمال ۵ درصد رد شم

ولی اینا خیلی عادی میرن

هر آدمی با هر ظاهری حق داره حس خوبی نسبت به خودش داشته باشه و اسمش عزت نفسه و اونا عادی هستن

اینکه شما خودتون رو با آدمای دیگه مقایسه میکنین که کی کمتره کی بیشتره یعنی عزت نفس تون پایینه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
الان فک میکنی اعتمادبنفس نداری؟ بوالله ک داریولی راس میگی منم دیدم و عاشق اعتمادبنفسش شدم

اعتماد به نفس رو میدونم دارم

ولی واقعا موندم

چجوری اینا یه ثانیه فکر نمیکنن خب پسره برای چی باید بیاد با تو؟! وقتی حتی بیسیک ظاهر هم نداری علاوه بر اینکه چیز دیگه ای هم نداری