2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماینوکسیدیل خیلی خیلی موثره تو رویش مو .ولی دو تا عیب داره یگی اینکه ممکنه جاهایی که نمیخواهی مثل صورت هم مو دربیاره یکی اینکه وقتی استفاده ازش رو قطع کنی موهای درومده میریزه . 

خدایا شکرت 
ماینوکسیدیل خیلی خیلی موثره تو رویش مو .ولی دو تا عیب داره یگی اینکه ممکنه جاهایی که نمیخواهی مثل صو ...

یعنی حتی اگه مراقب باشی رو صورتت نریزه باز ممکنه در بیاد رو صورت؟ و اینکه نمیشه همیشه استفاده کرد؟

یعنی حتی اگه مراقب باشی رو صورتت نریزه باز ممکنه در بیاد رو صورت؟ و اینکه نمیشه همیشه استفاده کرد؟

بله امکانش هست . البته من استفاده کردم موی زاید در نیومد رو صورتم . و اینکه چرا میشه همیشه استفاده کرد . یکی از نزدیکان من بیش از بیست ساله که داره استفاده میکنه و فوق العاده جواب گرفته

خدایا شکرت 
پسر داییم ده ساله داره استفاده میکنه داداشاش همه کچل شدن ولی این موهاش نریخته باید عمری استفاده کنید

اگه واقعا جلوی ریزش موهامو بگیره والا که استفاده میکنم، مزوتراپی و پی ار پی رفتم انواع مکملارو خوردم دیگه خسته شدم

اگه واقعا جلوی ریزش موهامو بگیره والا که استفاده میکنم، مزوتراپی و پی ار پی رفتم انواع مکملارو خوردم ...

اینی که من هر روز دارم میبینمش اینجوریه ارثیشون هست کچلی ولی این من یادمه از اون 23 سالگی شروع کرد استفاده کردن تا الان که موهاش خوبه پر پشت و بلند اگه میخواید استفاده کنید دائم باید استفاده کنید 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325805

اینی که من هر روز دارم میبینمش اینجوریه ارثیشون هست کچلی ولی این من یادمه از اون 23 سالگی شروع کرد ا ...

میگن جاهای دیگه هم ممکنه موی زائد در بیاره مثل صورت، حالا ایشون ک اقا هستن ولی اینجور عوارضو ندیدی؟