2777
2789

من سنتی ازدداج کردم قبلش کس دیگه ای رو دوست داشتم ولی چون از رسیدن بهش نا امید بودم  و زیر فشارای روحی ک بم از خانواده وارد میشد این ازدواجو قبول کردم

۷ ساله عروسی کردم 

یه بچه ۴ ساله دارم 

هیچ احساسی ب شوهرم ندارم 

همه جی تو زندکیم دارم فقط عشق ندارم

هروقت حرف طلاق میزنم  خیلی عصبی میشه پای خانواده ها میکشونه وسط یا تهدید ب مرگم میکنه  من واقعا نمیخوامش

تاپیک هایی که قبلا زدم در مورده خودم نیست باتشکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنی جدا بشی از این بهتر ها میاد واست باور کن مردی که سر زندگی باشه این روز ها کم پیدا میشه قدرشو بدون  جدا بشی دنیا گل بلبل نمیشه واست خوب بسنج

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

چقدر حرف زدن از طلاق راحت شده تو که نمیخواستی زندگی کنی چرا یکی دیگه رو هم آوردی تو این دنیا ک بشه بچه طلاق؟؟تو زیر فشار روحی هستی اون بچه بهش فشار روحی وارد نمیشه!؟وقتی بزرگ بشه ازت بپرسم مامان چرا از بابا جدا شب چی میخوای بهش بگی؟؟میخوای بگی چون یکی دیگه رو دوس داشتم؟؟؟؟چرا با زندگی و آینده بچه هاتون اینجوری بازی میکنین

دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضرب‌المثل!نمی‌توانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪

وا نکن این کارو بخاطر بچه ت 

منم واقعا بچه مو دوس دارم ب شدت وابسته ی پدرش بخاطر بچه هام این کارو نکردم 

خب سعی کن عاشقش بشی الان دیگ جدا شی با ی بچه چی میش اخ 

برای رسیدن ب ارزوم صلوات بفرستین خوشگلا، مچکرم😍❤