2777
2789
اره دقیقا چیزی از ما کم نمیشه که 😎 من مامانم اصفهانیه خیلی هم عالین... 

عزیزی گلم ❤

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
عزیزی گلم ❤

فداتشم ❤️

والا من مامانم اصفهانی بابام تهرانی اینقدر توی دوست و آشناهای مامانم ک اصفهانی هستن می‌بینیم مهاجرت و ازدواج دختراشون با پسر اروپایی که توی تهران ندیدم.... حالا جالبه این خانم گفته به شدت مذهبین😳😂🤦🏻‍♀️

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فداتشم ❤️  والا من مامانم اصفهانی بابام تهرانی اینقدر توی دوست و آشناهای مامانم ک اصفهانی هستن ...

خدا نکنه عزیزم

من خودم مذهبی نیستم

ولی چه عیب داره مذهبی بودن😐

بعدم مهم اصالت گلم من هر جا برم با افتخار میگم اصفهانی هستم همه احترام میزارن

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
خدا نکنه عزیزم من خودم مذهبی نیستم ولی چه عیب داره مذهبی بودن😐 بعدم مهم اصالت گلم من هر جا برم ب ...

اره عزیزم ولی برام عجیب بود اینطوری گفت ❤️ 

بله دقیقا 👌🏻

تبریزی....اصفهانی... از قدیم گفتن اصفهان نصف جهانه...اگه تبریز نباشه.. خود دانی دیگه    

جوک از خودت نساز😂😂😂این تیکه ک اگه تبریز نباشه رو خودتون ساختین ولی اصفهان نصف جهان رو کل جهان می‌شناسن به این اسم یه سرچ ساده کن بفهمی... 

ببین خیلی تجملاتی هستن بسیار از لحاظ مادی حسابگر منفعت طلب اهااا جهازم زیاد میبرن البته که من می ...

ببین این ویژگی که گفتی تبریزیا خیلی غلیظ تر و بیشترش رو دارن. از این نظر فک کنم باهم مشکلی نداشته باشن😍

وااای نگو 😫

من حقیقتو بهت گفتم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
جوک از خودت نساز😂😂😂این تیکه ک اگه تبریز نباشه رو خودتون ساختین ولی اصفهان نصف جهان رو کل جهان می‌ ...

منم شنیدم اینو قبلا 😊

زندگی ، لیلی ست ؛ مجنونانه باید زیست ❣

با توجه ب این تاپیک و حرفای بعضی ها😂😂فهمیدم ک اصفهان زندگی کردن لیاقت میخاد

ک خب الحمدالله بعضیا ندارن😂😉

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

وااااا

اینا رو از کجات درمیاری😒

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
تبریزی....اصفهانی... از قدیم گفتن اصفهان نصف جهانه...اگه تبریز نباشه.. خود دانی دیگه    

اخرشو ازخودتون دراورید؟؟😑😑🤭🤭

والا کل ایران میگن اصفهان نصف جهان.

اون تیکه‌ اخرشو مگه‌خود تبریزیا بگن فقط.اخه حسادت تاکجا؟؟😂😂

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ