2777
2789
تهران.ولی عروس اصفهان هستم سالهاس.و تجربه بهم ثابت کرد که با هیچ اصفهانی ای وارد هیچ بحثی نشم چون اص ...

ای باسیاست

انعطاف یعنی کوتاهی دربرابرناحق؟

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای باسیاست انعطاف یعنی کوتاهی دربرابرناحق؟

گاهی سکوت پر از جوابه.بحث با آدم های کوته بین بی فایده است و خودت رو اندازه اونا پایین میاره.بهتره نادیده بگیریشون.این یعنی سیاست.وقتت رو پای زندگیت بزاری نه اثبات افکارت به کسایی که درکی از تو رو ندارن.

گاهی سکوت پر از جوابه.بحث با آدم های کوته بین بی فایده است و خودت رو اندازه اونا پایین میاره.بهتره ن ...

درسته

ولی

بعصی انتطاردارن هرچی بگن وبقیه هم انعطاف نشون بدن تااونابه اهدافشون برسن ووقتی ادمهای زیرک جلوشون می ایستن ناراحت میشن وگله می کنن

به هرحال موفق باشی شب بخیر

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم
بابا جنگ و دعوا شد اخرشم نتیجه نگرفتم😂

تبریزی....اصفهانی...

از قدیم گفتن اصفهان نصف جهانه...اگه تبریز نباشه..

خود دانی دیگه  

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.
جنگ و دعوا شد کجا عالی شد😂ممنون عزیزم همچنین خودت خوشبخت باشی😘

خب دیگه...اصفهانی ها رو خوب شناختی دیگه  شما هم تبریزی زرنگ... این تاپیک رو زدی و نظاره گر بودی که بشناسیشون

حالا اگه از پسشون برمیای و میتونی با این اخلاق هاشون کنار بیای , بیا اصفهان زندگی کن...اگه نمیتونی ( که احتمال زیاد اینجوری خواهد بود) توصیه میکنم با فرهنگ و آداب و رسوم و خلق و خوی شهر خودتون وصلت کنین..

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.
شما اصفهانی نیستی عزیز اگر بودی راجب خودت انقدر بد وبیراه نمیگفتی

اره مشخصه مال روستایی جاییه👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻.. کسی محلش نداده زیادی پره... 

با هر دین و اعتقادی که داری میشه برای رسیدن به هدفم دعام کنی؟ 🤗❤️
اره مشخصه مال روستایی جاییه👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻.. کسی محلش نداده زیادی پره... 

ی ادم بی شخصیت پر از عقده های روانیه خدا خودش کمکش کنه

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
ی ادم بی شخصیت پر از عقده های روانیه خدا خودش کمکش کنه

اره بیچاره... خدا بهش آرامش بده... مشکلات زیاده روی مردم فشاره... کاش همچین افرادی ک همچین بدی اصفهانو میگفتن برمی‌گشتن روستای خودشون انگار برای کسی دعوت نامه فرستادن 🤦🏻‍♀️😅

اره بیچاره... خدا بهش آرامش بده... مشکلات زیاده روی مردم فشاره... کاش همچین افرادی ک همچین بدی اصفها ...

همیشه میگن پشت بزرگان حرف زیاده بزار بگه عیب نداره😄

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
همیشه میگن پشت بزرگان حرف زیاده بزار بگه عیب نداره😄

اره دقیقا چیزی از ما کم نمیشه که 😎 من مامانم اصفهانیه خیلی هم عالین...