2777
2789
در خصوصی ؟ عزیزم من یک تاپیک زدم و نوشتم که شرایطش را ندارم متاسفانه  https://www.ninisite.c ...

باشه عزیزم ببخشید نمیدونستم 😔ولی من ادامه دار نیست صحبتم فقط درحد یه مشورت کوتاهه همینه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیابونا ، در دیوارا، خیلی شهرارو رفتم ، انصفا به تمیزی شهر اصفهان تابحال ندیدم

برم قدر شهرمو بدونم پس😌😍

خب علتش چیه 

یعنی شهرداری شهرای دیگه براشون مهم نیست؟ 🤔🙁

به نام خداوند رنگین کمان...
یعنی شهرای دیگه کثیفه وسط خیابون چرا من دقت نکرده بودم 🤔😒

اره عزیزم من کرجم هیچ شهریو مثل اصفهان تمیز ندیدم اشغال تو خیابونا اصفهان دیده نمیشه اینجا مردم میریزن میرن😏

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند 
شهررضا؟

نمیدونم ولی میگفت تا کاشان نیم ساعت راهه

شدم مثل گمشدگان ادرس باغ انار و .. میدم😂😂

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
ما اصفهانیا ترک ولر مثل شهرای دیگه نداریم عزیزم  اونا اطراف اصفهان هستن وما نمیشناسیم پس باید ...

اخه اصفهان قرار زندگی کنیم😄گفتم اونم شهرستانه دیگه فرق چندانی شاید نداشته باشه با اصفهان

اره عزیزم من کرجم هیچ شهریو مثل اصفهان تمیز ندیدم اشغال تو خیابونا اصفهان دیده نمیشه اینجا مردم میری ...

با این حرف شماهم کاملا موافقم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

اصلا این طوری نیست من خودم اصفهانیم حتی همسایه بغلیمم نمی شناسم چه برسه به اینکه بخوام فضولیشونو بکنم اطرافیانمم همین طور بودن از نظر مذهبی هم همه جا همه جور ادمی هست فقط فقط خشک مذهب نداریم از اون طرفی غش کرده اش هم داریم

برم قدر شهرمو بدونم پس😌😍 خب علتش چیه  یعنی شهرداری شهرای دیگه براشون مهم نیست؟ 🤔🙁

نه گلم فقط که شهرداری نیس

مردم اصفهان خودشون تمیزوبافرهنگن

مثل زنبورباشیم که فقط زیباییهاراببینیم نه مثل مگس که فقط زشتیهارابپسندیم