2777
2789
وااای نگو 😫

راست میگه.من مامانم ازون شهر به این شهر شوهرش دادن.هرردو نزدیک وچسبیده به اصفهان ۱۰مین فاصله نداره ولی فراموشش کردن.انگار نه‌انگار خواهری داشتن.واقعا م ر د ه ش و ر ش و ن و ببرن.حالا خوبه همین یه خواهرو دارن

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
رباط

عهههههه خب منم رباطم

پس میتونی ب سوالام جواب بدی دیگ😉😉😉😉

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفور سر تا پاته☺️

🤣🤣

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

یه عده هم از یه قسمتی از کشور ، اومدن کل شاهین شهرررر اصفهانو تصرررف کردن، تازه بدش رو هم میگن

اگ بده ک بار و بندیلتو جمع کن و برو. موندی چرا

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
من دوستم شاهین شهر زندگی میکنه میگه فساد اخلاقی اینجا بیداد میکنه 😕

از بس ک از همه جااااااااااااااا ریختن توش

یکی شاهین شهر

یکی فولاد شهر

همینجا یه اصفهانیه گفته ما اصفهونیا ترک و لر و چیزای دیگه نداریم آ اونا واسه اطراف شهرس ما فقط داخل ...

تو مشخصه اصفهانی نیستی

خیلی زور میزنی ک مثلاااااا با لهجه تایپ کنی

اما گند زدی😂😂😂

اخرشو ازخودتون دراورید؟؟😑😑🤭🤭 والا کل ایران میگن اصفهان نصف جهان. اون تیکه‌ اخرشو مگه‌خود تبریز ...

نه...از خودم درنیاوردم...جمله معروفیه...بارها این جمله رو شنیده ام..حتی توی خود اصفهان 

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.
جوک از خودت نساز😂😂😂این تیکه ک اگه تبریز نباشه رو خودتون ساختین ولی اصفهان نصف جهان رو کل جهان می‌ ...

جوک نساختم از خودم و ساخته شده هم نبوده..شما هم اگه قبل از نوشتن این پست متعصبانه, کمی سرچ میکردین, صدها مطلب و شعر و حتی فیلم و ...در مورد این جمله معروف در اینترنت میدیدین, " اصفهان نصف جهان است گر نباشد تبریز"

یا این جمله معروف " گر اصفهان نصف جهان است, تبریز کل جهان"

یا حتی این جمله : " گر اصفهان نصف جهان است آذربایجان کل جهان"

من نه تبریزی هستم نه آذری نه اصفهانی, ولی تعصب هم به هیچکدوم ندارم..واقعیت و جملاتی رو که شنیده بودم رو گفتم...نه اینکه از خودم جوک!! درآورده باشم...

تعصب نه....کمی سرچ ساده  

این بادهای مخالف هستند که بادبادک های ما را بالا و بالاتر می برند.
جوک نساختم از خودم و ساخته شده هم نبوده..شما هم اگه قبل از نوشتن این پست متعصبانه, کمی سرچ میکردین, ...

خوب سرچ هم بکنیم.ربطی نداره.مگه‌ هرچی ادم سرچ کنه درسته؟؟؟

این همه استان، ولی از اول تبریزیای عزیز دست گذاشتن رواین ضرب المثل.هههه

کمی‌تفکر لازمه تا ماجرا‌روشن بشه.

تعصبی حرف نمیزنم ولی وقتی ادم بشینه فکر کنه‌میبینه.که تبریزیا نمیان ازخودشون  اول بگن اصفهان نصف جهان بعدش بشن اگه تبریز نباشه.

ضرب المثل اصلش این بود که اول راجبه اصفهان گفته شده نصف جهان.اونم چون با خیلی از کشورا خواهرخواندگی داره.

تبریزیا اونو خودشون بعدا بهش اضافه کردن همون زمان قدیم بعدم هرجا نشستن گفتن تا ورد زبانها بشه