2777
2789
عنوان

معلم با خط کش فلزی زده تو سر بچه‌ام

480 بازدید | 40 پست

با اینکه درسش خوبه و بسیار مودبه معلم پارسالش همش میگفت کاش همه‌ی دانش‌اموزام مثل پسر تو بودن امسال بغل‌دستیش درسش زیاد خوب نیست و سر کلاس حرف میزنه پسرم میگه خانم معلم هر روز بغل‌دستیمو کتک میزنه یه بار هم با خطکش فلزی زده تو سر پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میتونه دست رو بچه ها بلند کنن شکایت کنید 

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

امروز شوهرم رفته به مدیر گفته معلم کتک زده مدیر هم گفته الان میرم در کلاس بهش میگم جای پسرتو عوض کنه و دیگه تکرار نکنه این کارشو حالا من میترسم معلمه با پسرم لج بیوفته بیشتر اذیتش کنه

😐اینا چیه من می بینم!

دانش اموز معلم می زنه

معلم دانش اموز می زنه

کلاسه یا وحشی بازی چی!

اصن تنبلم بوده حق نداشته بزنه ، کی تو این دور زمونه دانش اموز کتک می زنه

برید قشنگ پیگیری کنید ، چ غلطاا

😐اینا چیه من می بینم!دانش اموز معلم می زنهمعلم دانش اموز می زنهکلاسه یا وحشی بازی چی!اصن تنبلم بوده ...

معلمه با پسرم لج نمیکنه بیشتر باهاش بدرفتاری کنه پسرم از همه لحاظ خوبه اخلاق و درسش میترسم این معلم باهاش بدرفتاری کنه اذیتش کنه