2777
2789

هر شهری که چیزای تاریخی داشته باشه من دوسا دارم اصفهان و کاشان و ...خیلی خوبن

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصالتا اصفهانی نیستم ولی وقتی سه سالم بود اومدیم اصفهان الان حدود ۲۵ ساله دارم اینجا زندگی میکنم و واقعا دوست ندارم غیر از اینجا شهر دیگه ای زندگی کنم، شایدیه مقداری تفاوت فرهنگی یه جاهایی اذیتم کنه ولی به نظرم هم مردم خوبی داره هم خیلی شهر تمیزی هستش و...

من تبریزم خواستگارم اصفهانیه کلا اونجا کسی رو نداریم نمیدونم میتونم بمونم یا نه

مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار کنی یا چکار نکنی. همیشه هم فضولن و  خشک و مذهبی شدید

من خودم اصالتا اصفهانی هستم ولی ساکن کرج اصلا نمیتونم برم اصفهان زندگی کنم ولی جای خوب وتمیزی هستش

چرا نمیتونی من خودم تبربزم شهرمم دوس دارم ولی نمیدونم بتونم بمونم اونجا یا نه چون خیلی دوره

مثل همه جای دیگه هیچ کسی کاربه کارکسی نداره

کسی کاری به کسی نداره رو خوب اومدین😉

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》
مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

🙁🙁🙁🙁🙁

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مردمش خیلی خوب نیستن حالا باز خودت میدونی. تا اخر عمرت باید مذهبی باشی و اونا برات تصمیم بگیرن چکار ...

وا چقدر بی ادب بی شخصیتی راجب کل مردم شهر نظر میدی من خودم اصفهانی هستم اصلا مذهبی نیستم

بی ادب فصول همه جا داره

درست حرف بزن

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند