2777
2789
عنوان

خانومایی که دوتا بچه دارین بباین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
اره ذاتشه من خودمم سلطه طلب و خسیسم  اما هی بهش میگم این با بقیه فرق داره داداشته مثلا سره اس ...

اول که نباید بگید به داداشت بده با بقیه فرق داره ..خوب شما رسما خسیسش کردید ...شما دارید بهش یاد میدید که چیزای خوبت واسه خودمون باشه و واسه دیگران هیچ کار نکن ..بچه باید بازی کنه و اصلا خراب کنه ..از دید من به بچه مربوط نمیشه که ما پول داریم یا نداریم که بخریم ..تو سن پایین مخصوصا اصلا لزومی نیست که بچه وسائلشو با معیار مالی بسنجه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول که نباید بگید به داداشت بده با بقیه فرق داره ..خوب شما رسما خسیسش کردید ...شما دارید بهش یاد مید ...

اخه دوس دارم قدر دان بار بیاد و از اول بدونه هرچیزی پاش زحمت رفته

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
منم پسرم الان 8 سالشه و دختر اسفند دنیا میاد به نظرم خوبه کامل به پسرم رسیدگی کردم و اون الان خودش ک ...

آره خیلی خوبه اینجور 

هیچ کدوم از بچه ها اذیت نمیشن من خیلی راصی بودم❤️

🔴اتفاق های خوب سراغ کسی می آید ک صبر میکند...اماا اتفاق های بهتر سراغ کسی می اآید ک تلاش میکند..🔴