2777
2789
عنوان

خانومایی که دوتا بچه دارین بباین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
من بین بچه هام نه سال اختلافه خیلی راضی م پسرم 13 سالشه و دخترم 4 سال حداقل یه فرصتی داشتم بینش نف ...

منم پسرم الان 8 سالشه و دختر اسفند دنیا میاد به نظرم خوبه کامل به پسرم رسیدگی کردم و اون الان خودش کارهای شخصیش رو انجام میده و من زیاد اذیت نمیشم و به منم کمک میکنه

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....

من به تقاوت سنی کم معتقدم ..با مشورت روانشناس کودک تصمیم گرفتم وقتی پسرم 2 سالش شد بچه دار بشم که شدم و چون دوقلو دارم الان درواقع بچه سوم هم همزمان 😂دارم ..فکر اینجاشو نکرده بودم..تفاوت سنی کم حسادت رو نداره ..رابطه قوی تره و واقعا میتونن همبازی باشن و تو شکل گیری بلوغ عاطفی بچه کمک کننده هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حاملگیت اذیت شدی،؟

من خیلی بد ویارم

هر هفته بیمارستان بودم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من به تقاوت سنی کم معتقدم ..با مشورت روانشناس کودک تصمیم گرفتم وقتی پسرم 2 سالش شد بچه دار بشم که شد ...

وای خدایا خیلی حسادت داره که

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره تو همون بارداری دومم بچه اولمو از پوشک گرفتم.. الآن بزرگه نزدیک 4 سالگیشه، کوچیکه چندروز دیگه تو ...

دقیقا مث من

منم تو بارداریم 

اولی رو مستقل کردم

الان بزرگه ۳سال و ۱۰ماهشه

کوچیکه۱۶ماه

وای خدایا خیلی حسادت داره که

من کلا پسرم حسود نیست البته ..من به ذات معتقدم و البته نوع رفتار پدرو مادر...من از اول بارداریم مشورت گرفتم و پسرم ابدا حس حسادت نداره ..از طرفی نمیخواستیم حس کنه برادر بزرگتره و حالا امکان اشتباه نداره و قراره مراقب باشه و از این حرفا که قدیمیا میزنن واسه همین خیلی مراقب بودیم ..

دقیقا مث من منم تو بارداریم  اولی رو مستقل کردم الان بزرگه ۳سال و ۱۰ماهشه کوچیکه۱۶ماه

بزرگه اسفندیه؟ پسر من اسفندیِ...من وقتی دومی رو باردار شدم تو یکی از تاپیکات عکس بی بی چکمو فرستادم و فکر کنم زیرش نوشتم بدبخت شدم چیکار کنم😂 یا یه همچین چیزی،خودتم اون موقع دومی رو باردار بودی😁

🖤

من کلا پسرم حسود نیست البته ..من به ذات معتقدم و البته نوع رفتار پدرو مادر...من از اول بارداریم مشور ...

اره منم اگه گریه کنه ابدا نمیگم تو بزرگتری و فلان

ولی بچم ذاتش به خودم برده حس فرمان روایی و خساست داره نسبت بمن و پدرش

شدیدا ناراحتم ازین موضوع

بزرگه اسفندیه؟ پسر من اسفندیِ...من وقتی دومی رو باردار شدم تو یکی از تاپیکات عکس بی بی چکمو فرستادم ...

قرار بود اسفندی بشه ولی ۲فروردین دنیا اومد

چه جالب یادته😂🤩

جفتمونم خدا خواسته بودیم پس

فک کنم بخاطره همین ناشکریمه که کوچیکه مجرای ادرارش مشکل داره باید اسفند عمل بشه دعا کن برام

قرار بود اسفندی بشه ولی ۲فروردین دنیا اومد چه جالب یادته😂🤩 جفتمونم خدا خواسته بودیم پس فک کنم ب ...

ای بمیرم براش عزیزمممم حتما خوب میشه فرشته کوچولو غصه نخور عزیزم😘 ارهههه عمرا فراموشت نمیکنم😁 بچه اول منم اوتیسمِ، بچه‌هامون به زودی خوب میشن 💪😘💙

🖤

اره منم اگه گریه کنه ابدا نمیگم تو بزرگتری و فلان ولی بچم ذاتش به خودم برده حس فرمان روایی و خساست ...

اول فکر کن ببین واقعا ذاتش هست یااینکه شما رفتارتو ناخداگاه بهش انتقال دادی ..اگر مورد دوم باشه قطعا میشه اصلاح کرد تا بچه هست وگرنه واقعا ذات و ژنتیک قابل تغییر به سختیه باید کنار بیاد ..واسه خودش سخته و آیندش

ای بمیرم براش عزیزمممم حتما خوب میشه فرشته کوچولو غصه نخور عزیزم😘 ارهههه عمرا فراموشت نمیکنم😁 بچه ...

دور از جونت گلم🥰

انشاالله پسر شماهم به زودی خوب میشه🌹

دیدم همیشه بهت حسم خوبه 

نگو رفاقت دیرینه داریم😂🤩

اول فکر کن ببین واقعا ذاتش هست یااینکه شما رفتارتو ناخداگاه بهش انتقال دادی ..اگر مورد دوم باشه قطعا ...

اره ذاتشه من خودمم سلطه طلب و خسیسم 

اما هی بهش میگم این با بقیه فرق داره داداشته

مثلا سره اسباب بازی

اسباب بازیای خوبش رو فقط وقتی داداشش خوابه میاره بازی میکنه که مبادا داداشش دس بزنه

بهش میگم من که پول ندارم همیشه از هرچی ۲تا بخرم براتون

تو به داداش اسباب بازی بده که من بتونم با پولام هردفه چیزای جدیدتر بخرم

ولی به گوشش نمیره🙄

مرسی گلممم، 😂اره دل به دل راه داره😍😘😁

فدایی داری 

داماد کنی پسراتو الهی🥰🥰🥰🥰🥰