2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت اصلا امتحان نکردم چون بیرون میگم برام چرخ کنن

من چرخ گوشتم دارم 

از بین گوشت کوب برقی سه کاره ، اسنک ساز ،خرد کن ، ب نظرتون کدوم رو بخرم اینا رو ندارم 

من مامان میشم ☺️💪

من چرخ گوشتم دارم از بین گوشت کوب برقی سه کاره ، اسنک ساز ،خرد کن ، ب نظرتون کدوم رو بخرم اینا رو ند ...

چرخ گوشت با خاطر خطر احتمالی اش دادم سمساری.گوشتدکوب برقی هم امنیت نداره مثل همزن معمولی.و ندارم.غذا ساز دارم که برای تهیه سالاد انواع رنده داره و ظرف اصلیش هم خورد کنه.کنار آب پرتقال گیری و مخلوط کن هم داره.اگه اینا که گفتم داری یا نیاز نداری.همون خورد کن جنس خوب بخر.

چرخ گوشت با خاطر خطر احتمالی اش دادم سمساری.گوشتدکوب برقی هم امنیت نداره مثل همزن معمولی.و ندارم.غذا ...

اسنک ساز هم زیاد واجب نیست.هوا پز هم تونستی بخری عالیه برای صبح یخ نان رو سه دقیقه ای باز میکنه و انگار نان گرم تازه گرفتی و برای پیتزا هم عالیه.دوبار سرخکن گرفتم دور انداختم چون اگه سیب زمینی خیس باشه روغن میجوشه و بالا میاد و برا سلامتی هم خوب نیست.

اسنک ساز هم زیاد واجب نیست.هوا پز هم تونستی بخری عالیه برای صبح یخ نان رو سه دقیقه ای باز میکنه و ان ...

قهوه ساز و همزن برقی معمولی داشتم رد کردم.ماهیتابه رژیمی دو درب عالیه پودر کیک آماده بگیری و کیک درست کنی.