2777
2789
تو دوره قبل از عقد بجای مامزد بازی و شیطنت و گذشت از خود طرف مقابل رو محک بزنید و امتحانش کنید یه عم ...

یه پا مشاوره هستیا واقعا حرفای خیلی خوبی زدی شات گرفتم از حرفات😍

منم یه نصیحت دارم اینکه تو دوران نامزدی به کوچکترین مسائل هم دقت کنید ....بعضی ها مشکلاتی که واسشون پیش میاد بعد عروسی میگن ما یه چیزایی دیده بودیم تو دوران نامزدی ولی اهمیت ندادیم و همون مسئله بزرگ شده......مثلا خواهرزاده خودم وقتی حرفشون تموم شد و میخواستن نامزد کنن من متوجه شدم هیشکی از خونواده دوماد برای تبریک و روبوسی نرفت پیش خواهرزادم ....من تعجب کردم اخه ما وقتی حرفای اولیه داداشم تموم شد و بله دادن همگی رفتیم عروسمون رو بغل کردیم و روبوسی و تبریک.......حالا همش خواهرزادم از سردی خونواده شوهرش شکایت داره میگه کار به کارم ندارن ولی محبتم ندارن.......یه سری مسائل رو باید ریز بود توش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ......دانی که در این سرا چه ماند باقی ؟؟ مهر است و محبت است باقی همه هیچ.....التماس تفکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا تو خواب میخورد حالا اونم نمیخوره غذاروهم شروع کردم اما اونم به زور میخوره یه ذره خیلی اذیت میکن ...

اااخی.منم تازگیاتوخواب هم بزورمیخوره.فرنی ایناکه بهش میدم نمیخوره.نمیدونم ازچی براش شروع کنم درمونده شدم.شیرخشک هم.دوست ندارم بدم.ازبس جیغ میزنه صداشم گرفته البته من هی میخابونمش بش شیرمیدم نمیذارم گرسنه بمونه ولی خیلی بیقراره

دنیای من ریحانه ورضا😘
😐😐😐😐😐ممنونم از نصیحتت عزیزم😂😂

😀😀😀یاد بگیر اینا نصیحت بعد ازدواج ۰🤣🤣🤣

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

مسائل خونواده خودت رو هم اصلا نزارید همسرتون بفهمه.....اگه با مادرتون یا برادرتون بحثی چیزی پیش میاد اصلا اصلا نزارید شوهرتون بفهمه.....

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ......دانی که در این سرا چه ماند باقی ؟؟ مهر است و محبت است باقی همه هیچ.....التماس تفکر
مسائل خونواده خودت رو هم اصلا نزارید همسرتون بفهمه.....اگه با مادرتون یا برادرتون بحثی چیزی پیش میاد ...

وای اینکه اره دخترعموم یبار دعوای خودشو مادرش و به شوهرش گفت حالا شوهره سر هرچیزی اون دعوا را میکوبونه تو سر دخترعموم

خوب متاسفانه خونوادم یجورین که احازه ی دوستی یا آشنایی با پسر قبل از ازدواج نمیدن سنتی بیشتر میپسندن ...

خخخ همه مخفیانه دوس میشن فکر کردی اروپاست دوست پسرتون ببری خونه بگی های مامی های ددی ایز مای بویفرند 🤣😂🤣😂البته الان تو ایران هست 

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈

قبلش خوب چشماتونو باز کنین ؛انقدر دنبال دوستی و عشق بازی نباشین که تهش هیچی نیس

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
خخخ همه مخفیانه دوس میشن فکر کردی اروپاست دوست پسرتون ببری خونه بگی های مامی های ددی ایز مای بویفرند ...

همون مخفیانشم جراتشو ندارم کلا مارو از جنس مخالف ترسوندن😐