2777
2789
21سالمه خودمم فعلا قصدشو ندارم

پدرم شب قبل عروسی  بغلم کرد گفت از این به بعد یه گوشت در یه گوشت دروازه باشه هرچی دیدی شنیدی نه به کسی بگو نه خودتو اذیت کن چشاتو ببند گوشاتم بگیر تو خونواده پرجمعیت داری میگی که مسلما اخلاقا فرق میکنه پس هر حرفی رو به دل نگیر مخصوصا اگه از عصبانیت گفتن و این نصیحتش ۳ساله اویزه گوشمه و خیلی برام خوب بود

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم مامانم میگه که تو خونه بابات مثل شاهزاده نشستی نهایت دغدغت درس و‌ دعوا با خواهرته وقتی ازدواج ک ...

قبول میکنی حرفاشو؟؟؟ببین من اگ مجرد بودم با تجربه الاتم سعی میکردم بترشم ولی با هر کسی ازدواج نکنم خیلی سخت پسند باش وسواس باش تو انتخاب همسر تا جایی ک میشه حساسیت بخرج بده ربزو درشتشو با خبر باش نزار هیچی از قلم جا بمونه من ساده ۲۲ بهمن اومدن ۲۹ بهمن عقد کردیم فرداشم گریه میکردم ..چون نمیشناختمش سنمم کم بود نمیدونستم بابد چطوری رفتار کنم دلم بحال حودم میسوزع الانم النه مشیمونم

الا ک دارم اینو مینویسم تیکرم روی ۲۰ هست هروقت تیکرم رفت رو ۲۵ بهم بگو تیکرت رف رو ۲۵🤨😍بزا ذوق کنم😁

اول اینکه قدر خودتونو کاملا بدونید، فکر نکنی کسی لطف کرده میخاد بگیرتتون، دوم اینکه حداقل سن ازدواج برا دختر ۲۲ ساله، قبلش ادم مغزش کامل نیست، سوم اینکه هیچ وقت با خونواده شوهرت بیش از حد صمیمی نشو، خودتو نگیر ولی حرفای معمولی بزن، کم برو کم بیا که عزیز باشی همیشه، دیگه فعلا همینا به ذهنم رسید 😊

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
واااای.توخواب چی اونم نمیخوره؟غذاشو شروع کردی؟ نمیخورن چطوری رشد کنن

اولا تو خواب میخورد حالا اونم نمیخوره غذاروهم شروع کردم اما اونم به زور میخوره یه ذره خیلی اذیت میکنه رشدشم تو یک ماه ۲۰۰ گرم اضافه کرده بچه شش ماهه اندازه ی جوجه مونده خیلی ضعیفه😢😢😢😢

Uzulursun ama hiç bir şey olmamiş gibi devam edersin🖤🖤🖤
خب وقتی سنش رفت بالا و از لذت های زندگی زناشویی بهره نبرد فایده نداره،مجردی فقط خاطره میاره و خاطره ...

ازدواج سنی داره سن منطق و...

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
اول اینکه قدر خودتونو کاملا بدونید، فکر نکنی کسی لطف کرده میخاد بگیرتتون، دوم اینکه حداقل سن ازدواج ...

اره معمولا همه میگن با خانواده شوهر زیاد صمیمی نشو البته اطرافمم دیدم طرف صمیمی شده خیلی بعد پدرشو دراوردن

خوب متاسفانه خونوادم یجورین که احازه ی دوستی یا آشنایی با پسر قبل از ازدواج نمیدن سنتی بیشتر میپسندن ...

خب بالاخره که باید بری بشناسید تو حرفاش. مگه حقیقت خودشو به بابات نشون میده؟

میخندم ولی افسرده ام

تو دوره قبل از عقد بجای مامزد بازی و شیطنت و گذشت از خود طرف مقابل رو محک بزنید و امتحانش کنید یه عمر برای روابط احساسی وقت هست . خانوادها رو زیر نظر بگیرید روابطشون . لحن بیانشون . فرهنگشون اعتقاداتشون . درامد و نوع رسومات رو بپرسید . اون زمان زمان شناخت هست و ابدا فکر نکنید بعد ازدواج چیزی تغییر میکنه یا شما میتویند اون شخص رو تعییر و اصلاح کنید ببینید مدیریت مالی داره برنامه هاش برای اینده مالی چی . استقلال شخصیتی داره یا وابسته خانوادست . زمان عصبانیت پرخاشگر یا اروم و منطقی  دست و دلبازه یا ولخرج . خسیسه یا مدیریت میکنه .. از سلامت جسمیش سوال کنید اصلا عیب نیست بعد از یه مدت که با هم رفت و امد کردید بپرسید چه طبعی داره ایا گرم مزاج یا متوسط خودتون چجور راجب نظافت و رعایت بهداشت تحقیق کنید راجب دوستاش راجب روابط قبلش ایا با کسی رابطه طولانی داشته ؟؟؟

هرجور برخورد کنی باهات برخورد میکنم 😈😈😈
قبول میکنی حرفاشو؟؟؟ببین من اگ مجرد بودم با تجربه الاتم سعی میکردم بترشم ولی با هر کسی ازدواج نکنم خ ...

بله گوش میکنم متاسفانه یکی از اشناهام ازدواج ناموفق داشته موقع ازدواجش مامانم بهش میگه این اون مردی نیس که بتونه خوشبختت کنه طلاق بگیر الان بعد چندین سال اون مرد این خانوم رو‌ خوشبخت نکرد دارن طلاق میگیرن حالامیفهمم مامانم راست میگفته مشکل فامیل منم دقیقا همین عدم اشنایی قبل از ازدواج بود سنشم کم بود 

قوی باش ، سر هرچی ضعف نشون نده

بستگی به خونواده ی طرف هم داره ولی بهترین حالت اینه که روابطت با خانواده همسر محترمانه و رسمی باشه

راز خونواده ی خودت و همسرت رو پیش هم فاش نکن. 

زندگیتو و همسرتو با بقیه مقایسه نکن هرکی یه خوبی داره یه بدی هیچکس هم کامل و خوب نیست.

بیزحمت واسه سلامتی عزیز دلم یه صلوات میفرستین.... با تشکر