2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۷ سالگی عقد کردم الا ۱۹ سالمه ولی حس میکنم دوساله زندگی نکردم....۲۱ خیلی فک نکن بزرگ شدی الا فقط ...

اینم مامانم میگه که تو خونه بابات مثل شاهزاده نشستی نهایت دغدغت درس و‌ دعوا با خواهرته وقتی ازدواج کردی باید اونقدر به بلوغ فکری رسیده باشی که بتونی از پس یه مسئولیت جدید بربیای 

نه عزیزم اصلا نمیگیره این روزام که دیگه کامل دیونم کرده بردم دکتر گفت رفلاکسه دارو داده ببینیم چی می ...

واااای.توخواب چی اونم نمیخوره؟غذاشو شروع کردی؟ نمیخورن چطوری رشد کنن

دنیای من ریحانه ورضا😘
توصیه میکنم اول درس و کار و گردش وهرچی براتون لذت بخش هست رو انجام بدین بعد ازدواج کنین درسته محدودی ...

خوب متاسفانه خونوادم یجورین که احازه ی دوستی یا آشنایی با پسر قبل از ازدواج نمیدن سنتی بیشتر میپسندن 

زیر ۲۵ازدواج نکن زود بچه دار نشو..بخاطر هیکل و قیافه ازدواج نکن اخلاق مهمترین چیزه اگرم شرایطشو داری کلا ازدواج نکن🤣

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼

نصیحت من اینه که همه جوانب زندگی رو در نظر بگیری  

توقع نداشته باشی وقتی ازدواج کردی  همسرت نا گفته همه احساسات و مشکلات تو روبدونه و اگر کم گذاشت دعوا و ناراحتی پیش بیاد    قهر کردن مطلقا ممنوع    آستانه تحمل بالا 

و مهمترین چیز ،،،،،،،   گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی    صبر کن پیدا شود گوهر شناسه قابلی     با ارزوی بهترینها 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
😂😂😂😂باید دیدنظر خانوم ها چیه  شما که بله باید بگید زود ازدواج کن😂چشم زود ازدواج میکنیم ام ...

خب وقتی سنش رفت بالا و از لذت های زندگی زناشویی بهره نبرد فایده نداره،مجردی فقط خاطره میاره و خاطره بعدا داغونت میکنه