2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

219 بازدید | 59 پست

بچه ها من ۲۴ سال و نیم سن دارم ۱۷ سالگی عقد کردم ک ۱۹ عروسی کردم تا دیپلم خوندم دیگ ادامه ندادم همسرم نمیگفت ادامه نده ولی هر سری تصمیم میگرفتم ک برم میگفت حالا سال بعد و مخالفتشو نشون نمیداد اینجوری شد ک نخوندم نمیدونم تقصیر خودمه یا همسرم بعد جاری بزرگم لیسانس جاری کوچیکم داره میخونه اونم همسن منه چن ماه بزرگتره بعضی اوقات میاد تو ذهنم بهم میریزم ک چرا نخوندم میتونم تازه شروع کنم فعلا بچه ندارم‌میگم من چن سال بیام بخونم بعد کی بچه دار بشم بچه دار بشم کی درس بخونم میدونم ادامه ندم سنم بیشتر بشه بدتر میشم احساس کمبود دارم انگار احساس میکنم بچم پیششون کم‌میاره واس کار و اینا نمیخام بخونم فقط واس مدرک میخوام اینارو  دارم با گریه مینویسم ب خودم لعنت میفرستم ک چرا نخوندم از طرفیم احساس میکنم سنم رفته بالا واس شروع ب درس خوندن 

تورو خدا راهنماییم کنین چیکار‌کم مدرک بخرم اصلا میفروشن؟😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری نداره که

الان خیلی از دانشگاهها مجازی شده و راحت هم میتونی به خانه و بچه برسی و هم درستو بخونی.

بابا مردم ببا دو تا بچه دکترا می گیرن لیسانس که دیگه کاری نداره.

نیازی نیست یه رشته خیلی سخت انتخاب کنی که بخواد اذیت بشی.

حتی میتونی یه رشته هنری انتخاب کنی که فردا تو زندگی هم بدردت بخوره

چرا عمرتو بذاری پای درس وقتی مدرکش بدرد لای جرز دیوار میخوره

چیکار کنم پس نمیشه خرید احساس میکنم کوچیک واسش ی جور پزه اتفاقا بزرگه ب من‌میگ‌تو خیلی از جلوتری ک نخوندی میگ‌من عمرمو هدر دادم ب هیچ دردیم‌نمیخوره 

سنی نداری که بخون بابا...من بیست هفت سالگی لیسانس دومم رو گرفتم ...تازه تنبلی هم کردم سی و دو تموم ش ...

ثبت نام‌کنم واس دانشگاه رفت و امد نداره چن وقت ی بار باید رفت دانشگاه 

چیکار کنم پس نمیشه خرید احساس میکنم کوچیک واسش ی جور پزه اتفاقا بزرگه ب من‌میگ‌تو خیلی از جلوتری ک ن ...

درست میگه عزیزم مدرک دیه جز. یتیکه کاغذ چیزی نیس ب خودت برس و سعی کن ی حرفه یا هنر یاد بگیری

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167