2777
2789
عنوان

کاشکی شوهرم مثل روزای اول آشناییمون بود😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1465 بازدید | 76 پست
چه ربطی به مشکل داره هیجان دوران نامزدی که بعد5سال زندگی زنده نمیشه

من نمیخوام و‌توقع ندارم که دقیقا مثل قبل شه.اما حداقل ماهی یه بار بگه دوست دارم،بهم تاکید کنه که براش مهمم.حداقل ماهی یه بار ببوستم....هیچی به هیچی،ینی من موندم این بشر کوچیک ترین محبتی نسبت به من تو دلش نداره؟دلش تنگ نمیشه برا من؟

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

مثل یه همزیست فقط با هم زندگی میکنیم

مثل ما😭انگار خواهر برادریم😔

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس و چالش یه ماه،دوماه،نه اینکه کلا همه چیز عوض شه،کوچیک ترین محبت و احترامی ازش نمیبینم.عصبیم‌می ...

اگر مشکلتون جوریه که نمیدونین باهاش چکار کنید و با هم لج میکنید یه جلسه پیش روانشناس برید حتما کمکتون میکنه 

کمتر کسی می‌تونه تا آخر عمر محبت و توجهش رو درحد تعادل نگه داره.اما درمورد احترام همیشه باید باشه حت ...

اصلا یه اخلاقایی داره،انگار من دوستشم.باهام مثل مردا رفتار میکنه واین عذابم میده

ما هم فاصله گرفتیم.البته دو تا بچه دارم که یکیشون شیرخوراره.دیشب به همسرم گله کردم که تو دیگه به من توجه نمیکنی و من کمبود محبت دارم.

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

بله و اصلا متوجه نیست ساعت ۱۰ اومد تا ۱۱/۵ گوشی دستش بود بعد هم خوابید انگار ما و بچه ها وجود نداریم

اینم همینه.همش یا تلویزیون یا گوشی.میگم بیا یکم باهام حرف بزنیم امروز چخبر چیکارا کردی میگه حوصله داریا بعد میخوابه

اصلا یه اخلاقایی داره،انگار من دوستشم.باهام مثل مردا رفتار میکنه واین عذابم میده

متاسفانه این خوب نیست

معمولا اولش از شوخی شروع میشه و کم کم میشه عادت رفتاری

همیشه توی روابط تون حد و مرز تعیین کن

ما هم فاصله گرفتیم.البته دو تا بچه دارم که یکیشون شیرخوراره.دیشب به همسرم گله کردم که تو دیگه به من ...

یه چیزی بگم به کسی برنخوره ولی من حس میکنم مردای ایرانی۸۰درصدشون به سواد رابطه نرسیدن😔

ولی همه چیز برعکس شد.من اوایل دوسش نداشتم اون منو دوست داشت حالا که منم دوسش دارم انگار اون نداره😭

دوس داره منتهابعدازدواج چون طرف بدستت اورده دیگه ازنازکشیدن واینجورچیزهاخبری نیس وچون میدونه هرشب ازسرکارمیبینتت هم مثل اون اوایل خب طبیعیه ذوق نداشته باشه منم اوایل ناراحت میشدم بارهامیگفتم دیگه دوستم نداری ولی میوفت خیلی بیشترازقبل دوستت دارم ولی من انگارباورم نمیشدیااین مدل دوس داشتنودوس نداشتم کلی مشاوره رفتم کتاب خوندم فهمیدم بله بعدازدواج هیجان فروکش میکنه مدل دوس داشتن فرق میکنه سالهاس دیگه ناراحت نیستم وبه علایق خودم بیشتراهمیت میدم درکنارش گاهی مثل اون موقع هاشوخی وهیجان خودم ایجادمیکنم 

متاسفانه این خوب نیستمعمولا اولش از شوخی شروع میشه و کم کم میشه عادت رفتاریهمیشه توی روابط تون حد و ...

بهش میگم من زنتم،باید با من متفاوت رفتار کنی.اصلا گوشش بدهکار نیس

عزیزم درکت میکنم چون منم این مشکلو دارم اما بزار خیالتو راحت کنم زندگی واقعی همینه خیلی تلخ اما همه این مشکلو دارن هر چیم تو اطرافیان میبینی نمایشی تا حدودی من ک دیگه خسته شدم خودمو زدم به بیخیالی 

نه من مردای عاقلی رو دیدم به زناشون چقدر میدان میدن و زنشون اولویتشونه

منم دیدم برادر شوهرم انقد ب جاریم احترام میزاره من مردی مثل اون ندیدم ک انقد ب زنش اهمیت بده و واقعا با جاریم اوکیم مثلا فردا میخان دوتایی برن مسافرت وان ترکیه

دوس داره منتهابعدازدواج چون طرف بدستت اورده دیگه ازنازکشیدن واینجورچیزهاخبری نیس وچون میدونه هرشب از ...

آره عزیزم میدونم اینارو اما گاهی کلافه میشم.ما انگار زن و شوهر نیستیم.انگار خواهر برادریم.من نمیخوام اینجور،من شوهرم باید برام فرق کنه با بقیه😔