2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 59 پست
نه اصلا بحث توهین نیست عزیزم. خدانکنه. جمله معروفه رو هممون میدونیم که میگه مدرک بالا الزاما به معن ...

ب این سن رسیدم هنوز استعدادمو کشف نکردم .بخاطر همین خیلی موقع ها‌میاد تو ذهنم بهم میریزم میگم چقد من آدم ب درد نخوری هستم اعتماد ب نفسمم ضعیفه متاسفانه 

اره راست میگی از این ناراحتم کاش یا همون اول بچه داشتم الان واس درس خوندن راحت بودم یا درست میخوندم ...

همین الانم خیلی خوبه. افسوس خوردن فقط از هدف دورترت میکنه.

همین الانم میتونی با برنامه ریزی به همه ی کارای عقب مونده ت برسی. اتفاقا اتفاقا توی این شرایط خیلی هم‌افتخار آمیز تره که بتونی هم درس بخونی و هم ان شاءالله مادرشدن رو تجربه کنی. سخته ولی اگه بتونی از پسش بربیای تجربه ی افتخار آمیز و البته به یاد موندنی ایه.

در مورد کارای دانشگاه هم بستگی داره چه دانشگاه و چه رشته ای بخوای بری عزیزم. با کنکور یا بدون کنکور

ولی تلفنی هم میتونی از دانشگاه مورد نظرت راهنمایی بگیری. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چقدره ۴ ماه ی باره؟میشه بگی لیسانس چن سال میکشه؟ اگ‌تابستونم برداری یا بدون تابستون

لیسانس معمولا ۴ ساله اما اگه سهل انگاری کنی و درسا رو پاس نکنی بیشتر میشه.

ولی به نظر من یه کم وقت بذاری خیلی راحت ۴ سال تموم می کنی چون علمی کاربردی خیلی خیلی راحت تر از اون چیزیه که فکرشو کنی.

برای تابستون هم تو دانشگاههای مختلف فرق می کنه. تو بعضی دانشگاهها دارن و بعضی ندارن و بعضیاشون هم فقط درسهای عمومی رو میدن.

ب این سن رسیدم هنوز استعدادمو کشف نکردم .بخاطر همین خیلی موقع ها‌میاد تو ذهنم بهم میریزم میگم چقد من ...

پس باید اول از همه خودتو به خودت ثابت کنی.

ببین به چی علاقه داری؟ احتمال زیاد توی همونم استعداد داری.

بشین و یه دو دوتا چهارتا با خودت بکن و ببین حساب کارت با خودت چیه عزیزم. ما هممون مسئول رفتار و انتخابای خودمون هستیم. تو میتونی بهترین انتخاب رو توی شرایط خودت داشته باشی. چرا که نه.

ب این سن رسیدم هنوز استعدادمو کشف نکردم .بخاطر همین خیلی موقع ها‌میاد تو ذهنم بهم میریزم میگم چقد من ...

یه جوری میگی تو این سن انگار یه ۴۰ سالی سن داری

بابا تو هنوز اول راهی

یه روز برو دانشگاه علمی کاربردی یا پیام نور رو از نزدیک ببین اونموقع متوجه میشی که چقد بچه ای😂

هیچوقت هم از این فکرا نکن

خیلی دخترا همسن شما هستن و ازدواج که نکردن هیچ، یه نیمرو هم نمی تونن بپزن و لباساشون و اتاقشون هم مامانشون مرتب می کنه.

خیلی شکسته نفسی می کنی و خودتو الکی دست کم گرفتی.

خیلیا آرزوی موقعیت تو رو دارن.

ببخشید شما رو همش تو خطاب کردم.

پس باید اول از همه خودتو به خودت ثابت کنی. ببین به چی علاقه داری؟ احتمال زیاد توی همونم استعداد دار ...

اوایل دبیرستان میگفتم جوری میخونم ک روانشناسی در بیام واس دانشگاه چون تو نظرم این بود ک سرکارم نرم تو زندگیم ب درد میخوره کلا دوست داشتم ولی تو اونج حساسیت تحصیلی نامزد کردم سوم دبیرستان میگم کاش درسمو میخوندم بعد ازدواج میکردم ولی الان‌نمیدونم چه رشته ای برم ولی کلا ی رشته ای باش راحت باش میگم فقط مدرک واسم مهم البته جوریم‌نباش ک گفتن مدرکت چیه نگن ب درد نخوره🙈شماها ک ادامه دادین راهنماییم میکنین چه رشته هایی آسونه با شرایط من ک ممکنه تصمیم ب مادر شدن بگیرم اگ‌خدا بخواد هیچی معلوم نیس 

هیچوقت هم از این فکرا نکن خیلی دخترا همسن شما هستن و ازدواج که نکردن هیچ، یه نیمرو هم نمی تونن بپزن ...

ن عزیزم این چه حرفیه خودم  با کلمه ی تو راحت ترم 

نمیدونی شهریه ها الان چقدره پیام نور یا علمی کاربردی قرقی میکنن؟

من همسرم خودش دیپلم اونم ب زور نمیدونم میترسه مدرکم از اون بالا باش همچین آدمی نیس حسود باش یا چیز دیگ نمیدونم علتش چیه قطعی بهم‌نمیگ دوس ندارم بخونی ولی رفتارش ی جوری آدم لای منگه اس انگار دوست نداشتم با تصرار درس بخونم ک دو روز بعد بزنه تو سرم ک اره دانشگاه میری بخاطر اینه یا هرچیزی رو ب ددس خوندن ربط بده 

یه جوری میگی تو این سن انگار یه ۴۰ سالی سن داری بابا تو هنوز اول راهی یه روز برو دانشگاه علمی کارب ...

😂

من از خانوادم‌دورم اینجا تنهام اولش ک اومدم ی جای غریب زیاد نتونستم راحت برم بیرون رو حساب تنهایی ترس و تنهایی رفتن یکم خودمو سرد کرد میترسیدم نتونم تنها برم دانشگاه بابام‌اینام نزاشتن تنهایی جایی برم دوتا چیز یاد بگیرم ی جوری مستقل نبودم بخاطر اون تو سن کم جدا شدم ازشون گفتم پس من‌نمیتونم تنها این همه راه برم دانشگاه و بیام یا حتی سوار تاکسی بشم الانم این حس هارو دارم‌ولی میگم‌اولشه بعد دوبار رفتن راه میوفتم تا کی باید دست دست کنم حسرت بخورم 

اوایل دبیرستان میگفتم جوری میخونم ک روانشناسی در بیام واس دانشگاه چون تو نظرم این بود ک سرکارم نرم ت ...

بستگی به علاقه ت داره عزیزم. چون اگه علاقه نداشته باشی الان که داغی انتخابش میکنی و مثلا دوترم‌ هم میری جلو ولی انگیزه ت کم میشه و توی عمل انجام شده گیر میکنی.

از سختی و آسونی رشته های دیگه منم خیلی خبر ندارم عزیزم

ولی رشته خودمم روانشناسی بود و منم باعلاقه انتخابش کردم‌برای همین شاید سختیش به نظرم‌نیومد و احساس کردم دانشگاه حتی آسونتر از دوران مدرسه بوده برام.

اگه توام علاقه داری که خوبه. اتفاقا حالاام‌ که میگی برام شغل داشتن مهم نیست و مدرکشو میخوام این رشته علاوه بر مدرک بینش متفاوتی بهت میده و میتونی توی زندگیت هم استفاده کنی. پس خیلی هم بی ثمر نمیمونه.

البته اگه برای بازار کار بپرسی که میگم بازار کار روانشناسی حداقل تا الان که بازار خوبی نبوده....

نه والا خبر ندارم اما تا اونجایی که می دونم علمی کاربردی گرونتر از پیام نور هست

ممنون عزیزم باز پیگیر میشم  بنطرت با کنکور بهتره یا بدون کنکور 

انگار با شوهرم حرف زدم راضیش کردم میبرم میدوزم😂دلم‌خوشه😁