2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 59 پست

شروع کن بخون. سنی نداری عزیزم. من تو دانشگاه خیلی از زن و مردای مسن رو میدیدم‌که سن پدر و مادرامون رو داشتن و تازه شروع کرده بودن به خوندن. اتفاقا همه شونم خیلی پیگیرتر و درس خون تر از ما جوون ترا بودن.چون انگیزه داشتن و قدر درس خوندن اومده بود دستشون.

توام الان هنوز دیرنشده برات. خیلی ها همسن تو و مشابه تو هستن. 

فقط باید خودت بخوای. وقتی قصدت جدی باشه کسی هم نمیتونه مانع بشه.

اگه برات فرقی نداره کنکور پیام‌نور بده. حتی فکرکنم بدون آزمون و کنکور هم قبول کنند. شهریه ش هم کمتره.

برای بچه دار شدنتم نگران نباش. میتونی مرخصی تحصیلی بگیری. 

خودت باید بخوای. غصه خوردن تا جایی خوبه که تغییر مثبت توی وجودت به راه بندازه و بلندت کنه.

اگه برات مهمه پاشو و حرص خوردن رو بس کن.

حال خودتو تغییر بده.

کاری نداره که الان خیلی از دانشگاهها مجازی شده و راحت هم میتونی به خانه و بچه برسی و هم درستو بخونی ...

میشه راهنماییم کنی خیلی وقته از درس فاصله گرفتم ب کل فراموشم شده مثلا ی سال بخونم میتونم بعد ک بچه دار شدم مثلا ی سال نخونم بعد ادامه بدم ب عنوان مثال .

هنری مثلا چی چن‌سال طول میکشه تا لیسانس بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ثبت نام‌کنم واس دانشگاه رفت و امد نداره چن وقت ی بار باید رفت دانشگاه 

ببین نمیدونم میخوای چه دانشگاهی بری اما من دولتی رفتم فقط پنج شنبه ها تعطیل بودم...اما پیام نور اینا که کلاسهای حضوریشون خیلی کمه..بیشتر از راه دوره....الآنم که با کرونا تقریبا همه تعطیلن

شروع کن بخون. سنی نداری عزیزم. من تو دانشگاه خیلی از زن و مردای مسن رو میدیدم‌که سن پدر و مادرامون ر ...

نمیخوام توهین کنم ب اونایی ک درس نخوندن ادامه ندادن چون خودمم همونجوریم ولی احساس کمبود دارم احساس میکنم اعتماد ب نفس ادمو میاره پایین ب قول دوستم میگفت ۳۰ سال رو ک رد کنی تازه پشیمون خیلی چیزا میشی مخصوصا درس خوندن دکستم بالای ۳۰ ساله این عقیده رو داشت

دنبال خرید مدرک و اینجور کارا هم نباش چون مدرک اینجوری شاید دهن دیگرون رو ببندی ولی هیچوقت از ته دل احساس آرامش نداری چون خودتو که نمی تونی گول بزنی.

حتی اگه شده رشته طراحی دوخت( خیاطی) بخونی هم اینکارو بکن چون هم بدردت میخوره و هم اعتماد به نفستو بالا می بری

خریدن مدرک رو از ذهنت دور کن.

دانشگاه حتی اگه مدرکش به دردت نخوره تجربه هایی بهت میده که میتونه برات سازنده باشه.

حال و احوالت رو بهتر میکنه و بهت اعتماد به نفس و انگیزه بیشتر میده.با آدمای بیشتری آشنا میشی

حتی رشته های غیر دانشگاهی و هنری هم اگه علاقه داشته باشی خوبه.

در کل میخوام بگم اگه آدم دغدغه مندی هستی که این چیزا برات مهمه پس جدی بگیر و یه حرکتی بکن عزیزم.

ببین نمیدونم میخوای چه دانشگاهی بری اما من دولتی رفتم فقط پنج شنبه ها تعطیل بودم...اما پیام نور اینا ...

پیام نور خوبه درسته ؟ من بخوام‌کنکور بدم تا کی وقت دارم ؟

نگفتی چن سال میکشه تا لیسانس بگیرم

بخوام شروع غیرحضوری از همون اول؟چه رشته ای خوبه چجوریه درس خوندم جوری هست کنارش بچه دار شد؟

منم غیر حضوری میخام بخونم الانم کرونا هست مبتونیم به بچه ها خودمونو برسونیم اره زنداداش من یه سال مرخصی گرفت بعد یه سال دوباره شروع کرد به خوندن سخت نیست

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
میشه راهنماییم کنی خیلی وقته از درس فاصله گرفتم ب کل فراموشم شده مثلا ی سال بخونم میتونم بعد ک بچه د ...

به نظر من برو یه دانشگاه علمی کاربردی که نزدیک خونتونه و رشته هاشو ببین و هر کدوم رو دوست داری بخون.

من یه مدت به خاطر کارم تو دانشگاههای مختلف بودم و تا اونجایی که دیدم بهترین جا واسه کسایی که خانه دارن و بچه هم دارن و میخان درس بخونن اونجاست.

اکثر اساتید دانشگاههای علمی کاربردی یه جزوه ی ثابت دارن و منبع امتحانشون هم همون جزوه س.

فقط میتونی شهریه دانشگاه بدی؟؟؟

خریدن مدرک رو از ذهنت دور کن. دانشگاه حتی اگه مدرکش به دردت نخوره تجربه هایی بهت میده که میتونه برا ...

اره راست میگی از این ناراحتم کاش یا همون اول بچه داشتم الان واس درس خوندن راحت بودم یا درست میخوندم الان راحت بچه دار میشدم انگار تازه از خواب بیدار شدم واس درس و بچه 

البته تا همین چن ماه پیش واس بچه اصلا آمادگی نداشتم دوست نداشتم 

واس کارای اولیه دانشگاه باید حضوری رفت ؟

پیام نور خوبه درسته ؟ من بخوام‌کنکور بدم تا کی وقت دارم ؟ نگفتی چن سال میکشه تا لیسانس بگیرم

ببین کلا لیسانس چهار سال تا چهار سال و نیمه....پیام نور هم خوبه اگر بخوای کنکور بدی فکر کنم برای ۱۴۰۰مهلت ثبت نامش گذشته ...آبان اینا دفترچه میومد اونوقتا البته من خب خیلی وقته دیگه از دانشگاه خبر ندارم...فراگیر پیام نور شرکت کن...رشته ای که میخوای ثبت نام کن...مامان من متولد سال ۳۳هست یعنی شصت و پنج سال...امسال میخواست بره پیام نور حقوق بخونه ما منصرفش کردیم به جاش فرستادیمش آموزشگاه زبان داره انگلیسی یاد میگیره...خاله بزرگم توی شصت و شش سالگی ارشد زبان گرفت...بعد از بازنشستگی گفت حوصله ندارم خونه بمونم ..رفت دانشگاه آزاد...اینا رو گفتم که بدونی اصلا هیچوقت دیر نیست

پیام نور خوبه درسته ؟ من بخوام‌کنکور بدم تا کی وقت دارم ؟ نگفتی چن سال میکشه تا لیسانس بگیرم

بابا الان دیگه اکثر دانشگاهها به جز دولتی بدون کنکور هستن و بر اساس معدل دیپلم و نمره یه سری درسا راحت انتخاب رشته می کنی

به نظر من برو یه دانشگاه علمی کاربردی که نزدیک خونتونه و رشته هاشو ببین و هر کدوم رو دوست داری بخون. ...

نمیدونم چقدره ۴ ماه ی باره؟میشه بگی لیسانس چن سال میکشه؟ اگ‌تابستونم برداری یا بدون تابستون

نمیخوام توهین کنم ب اونایی ک درس نخوندن ادامه ندادن چون خودمم همونجوریم ولی احساس کمبود دارم احساس م ...

نه اصلا بحث توهین نیست عزیزم. خدانکنه.

جمله معروفه رو هممون میدونیم که میگه مدرک بالا الزاما به معنی درک بالا نیست.

ولی خب یه حقیقتی هم وجود داره که نمیشه ازش اجتناب کرد

اونم اینه که تعداد زنان تحصیل کرده خیلی زیادتر از نسل های قبل تر شده و این باعث میشه خانم هایی که تحصیلات دانشگاهی ندارن همین حس شما رو داشته باشن. بماند که اکثر این تحصیل کرده ها به شغل و موفقیت خاصی منجر نشده ولی خب دیگه چیزیه که هست.

حالا حتما راه موفقیت از دانشگاه نیست عزیزم. شما میتونی خیلی کار دیگه هم انجام بدی که میدونی باهاش حالت خوبه.

هنری . حرفه ای. علمی ، آشپزی، یا هرچیز دیگه.. خودت ببین چی برات بهتره و میتونی ادامه ش بدی تا توی اون انتخاب بدرخشی .