2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 59 پست
بستگی به علاقه ت داره عزیزم. چون اگه علاقه نداشته باشی الان که داغی انتخابش میکنی و مثلا دوترم‌ هم م ...

مگ علمی‌کاربردی ویام نور روانشناسی داره راحت میتونم بخونم ؟گرونتر میشه درسته؟فک‌کنم با شرایط من یکم سخت باش خوندنش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ علمی‌کاربردی ویام نور روانشناسی داره راحت میتونم بخونم ؟گرونتر میشه درسته؟فک‌کنم با شرایط من یکم ...

بله عزیزم پیام‌نور روانشناسی عمومی داره ولی علمی کاربردی فکرنکنم.

البته ببین‌ اون دانشگاهی که میخوای بری اونجا هم دارنش یا نه. مثلا از پیام نور شهرتون بپرس روانشناسی رو دارن یا نه.

اما در کل این رشته توی پیام نور هم تدریس میشه.اما بعضی دانشگاه های کوچیک شاید نداشته باشنش

سختی بار اول و دومه، بعدش کلا عادی میشه

خدا کنه ب خواسته ام‌برسم حداقل تو این اوضاع سرم گرم‌میشه با خرج کردن پول بعد خواستمم‌میرسم واس لیسانس بیشتر از ۱۰ میلیون میشه کل شهریه اش ن حدودا  ؟

خدا کنه ب خواسته ام‌برسم حداقل تو این اوضاع سرم گرم‌میشه با خرج کردن پول بعد خواستمم‌میرسم واس لیسان ...

حالا لیسانس نشد، فوق دیپلم هم خوبه کلا ۲ یا ۲ سال و نیم میشه.

برو دانشگاه و اونجا همه ی سوالاتو بپرس

شرمنده من برم دیگه، کار دارم

حالا لیسانس نشد، فوق دیپلم هم خوبه کلا ۲ یا ۲ سال و نیم میشه. برو دانشگاه و اونجا همه ی سوالاتو بپر ...

مرسی عزیزم ک راهنماییم کردی خیر ببینی عزیزم ب خواسته های دلت برسی آروم شدم ان شالله همسرم راضی بشه خوبه 

حالا لیسانس نشد، فوق دیپلم هم خوبه کلا ۲ یا ۲ سال و نیم میشه. برو دانشگاه و اونجا همه ی سوالاتو بپر ...

عزیزم هروقت اومدی میتونی ی راهنمای دیگ‌بکنی شرمنده سوالام زیاد شد 

رشته ی تربیت بدنی سخته بنظرت 

چون‌من‌خودم خیلی علاقه ب ورزش دارم ی موقع هوس کردم سرکار‌برم احساس میکنم بازار‌کارشم خوب باش تو باشگاهی جایی 

سخته ب نظرت؟ 

گرافیک میگن‌ رشته ی اسونیه ولی خرجش زیاده ن ؟

عزیزم هروقت اومدی میتونی ی راهنمای دیگ‌بکنی شرمنده سوالام زیاد شد  رشته ی تربیت بدنی سخته بنظر ...

منم تربیت بدنی دوست دارم ولی کسی رو نمی شناسم که این رشته رو خونده باشه و به نظر نمیاد چیز سختی باشه.

گرافیک واسه روحیه عالیه و اینم دوست می دارم اما فک کنم خیلی وقتگیر باشه. تو هنرستان یادمه همیشه گرفتار نقاشی و کارای دستی بودن.

به نظرم بهترین کار اینه که بری دانشگاه اول از رشته هاشون بپرسی و بعد اگه بشه با دانشجوهای اون رشته هایی که می پسندی حرف بزنی.

منم تربیت بدنی دوست دارم ولی کسی رو نمی شناسم که این رشته رو خونده باشه و به نظر نمیاد چیز سختی باشه ...

آخ کلاسا غیر حضوری ینی میرن دانشگاه ب نظرت تربیت بدنی رشته ی گرونیه منظورم هزینه ی ترم

شزاطم داره قد و وزن اینا