2777
2789

سلام خانوما من تاحالا سویق نگرفتم میخواستم بدونم شما که به بچتون دادید خوب بوده؟چاق میکنه؟چه مارکی بگیرم طعمش خوب باشه بچم بخوره؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از پیج baharfaran گرفتم. خوب بود. این دفعه م از پیج sorena_food گرفتم هنوز بدستم نرسیده. ولی تعری ...

ببخشید چون تاحالا استفاده نکردم میپرسم این سویق مثل غذا کامل میمونه دیگه درسته؟چندبار درروز میشه ازسویق به بچه داد؟

چنده؟

بستگی داره چه سویقی بخوای. برو تو پیجاشون ببین. قیمتاشون یکم بالاتره نسبت به سویق که عطاری ها میفروشن. ولی خیلی تمیزن و از مواد تازه. من راضی بودم. ازبهارفران سویق معجون گرفتم و سویق چاق کننده. برای خودمم سویق شیرافزا

ببخشید چون تاحالا استفاده نکردم میپرسم این سویق مثل غذا کامل میمونه دیگه درسته؟چندبار درروز میشه ازس ...

بستگی داره به تمایل بچه ت. هم میتونی توی غذا بریزی. هم خشک بهش بدی. هم توی شیر وماست. روزانه دوقاشق غذاخوری بدی عالیه. کیک و شیرینی و حلوا هم میتونی بپزی باهاش

بستگی داره چه سویقی بخوای. برو تو پیجاشون ببین. قیمتاشون یکم بالاتره نسبت به سویق که عطاری ها میفروش ...

چون من اینستا ندارم یعنی عطاری معتبرنیست که بگیرم یا داروخانه

اسمش سویق کودکه؟چقدبریزم توغذاش؟باشیرم میتوتم بهش بدم

بله به عطاری بگی خودش راهنمایی میکنه. تو غذاش بریزی بهتره. من تو شیرش نمیریختم. راستی اول حتما الک کن چون توش یه چیزایی داره که خوب آسیاب نشده مثل هسته سنجد. اندازشم بستگی داره هر وعده چقدر میخوره. من یه قاشق چای خوری سرخالی میریختم.

با لبخندت دنیا رو تغییر بده...ولی نذار دنیا لبخندتو تغییر بده😄
چون من اینستا ندارم یعنی عطاری معتبرنیست که بگیرم یا داروخانه

هردو سایت دارن. سرچ کن سایتشونو ببین. من دیروز از سورنافود خرید کردم. تا بدستم برسه ببینم کیفیتش چطوره. ولی تعریفشو زیاد شنیدم.