2777
2789

😷 احتمال انتشار گونه تازه کرونا در سراسر جهان

💢 رسانه های جهان در پی کشف گونه تازه ویروس کرونا، اعلام کردند که این گونه علاوه بر تمام بخش های انگلیس به استثنای ایرلند شمالی، در دانمارک، هلند، استرالیا و جبل الطارق و حتی خارج از قاره اروپا مشاهده شده است.
💢 سرعت انتشار و واگیری این ویروس که نخستین بار در اوایل ماه دسامبر (آذر ماه) در لندن ردیابی شد، ۷۰ درصد بالاتر از گونه اصلی است.

🌑خـبر شبانگاهی
📡

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پروفت خودتی؟؟

۱۲۰ عمر با عزت نصیبت شبیه ملیکا کانطوری هستی

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

خدایا منو گاو‌ کن

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
پروفت خودتی؟؟ ۱۲۰ عمر با عزت نصیبت شبیه ملیکا کانطوری هستی

نه عکس اونه دیگه وای توهم پیج اون وداری 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....

اوف آره شنیدم😫😫

شما رو نمی دونم کدوم شهرید ما که تهرانیم این روزا خیلی هم از خطره زلزله ی بدجور می گن😣😣😣😣

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
نه عکس اونه دیگه وای توهم پیج اون وداری 

اااا عکس اونه😄اره عزیزم 

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍