2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064594 بازدید | 118822 پست
منظورم اینه با اینکه حجم غذایی که میخورم کمه کالری ندارم هیچ وقت/:

جالبع

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام خانمی گل مانکن دوستای عزیزم در چه حالین

امروز اولین روز رژیمم بعد عید امیدوارم دوباره بتونم با قدرت شروع کنم با کمک سرگروه عزیزم و دوستای گلم 

@گل_ایل ‍ سلام عزیزم چطوری چه خبر چه کردی عید رو 

@hamtajoonسلام عزیزم خوبی تو نتونستم تگت کنم

@آسنات99 سلام سرگروه عزیزم شما چطوری عزیزم دلم برای همتون تنگ شده بود 😍😍😍

کالری مصرفی امروزم:700تا شده

ورزش نداشتم متأسفانه 

اگ معده ات مشکلی نداره ناشتا صبح ی ق غ سرکه در ی لیوان آب ولرم

ممنونم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
سلام خانمی گل مانکن دوستای عزیزم در چه حالین امروز اولین روز رژیمم بعد عید امیدوارم دوباره بتونم با ...

سلام سارا جان،چ خبر،سال کم کالری برات آرزو دارم.😁یا قرآن فردا بریم وزنکشی ببینیم چ شدیم.😬

نگین چطوری خوبی

سلام پروانه جون ن خوب نیستم تو چطوری خوبی

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
@آسنات99     @هاوارتیا     @sepiiiiiideh     @مامی_خوشگل &nb ...

ایولااا😍😍👏👏👏👏

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

سلام خوشگلام

من عید متاسفانه رژیمو رعایت نکردم

البته پرخوری هم نکردما

خداروشکر وزنم بالا نرفته ولی کم هم نکردم

چیکا کنم جقد استارت دوباره ش سخته🥺🥺

@آسنات99 سلام سرگروه جونم 😍 تازه اومده بودم گروهتون که افتادیم تو شلوغیای عید و ... رژیم فراموشم شد🤭🤭 شرمندم.جبران میکنم

@sepiiiiiideh‍ سلام عزیزم😍 قول داده بودم نرم دیگه.دوباره رفتم😖 ببشید😢🙏

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

@آسنات99

سلام سلام

پر قدرت اومدم و اومدم که ادامه بدم آقا ما شنبه هفته پیش وزن رو زدیم 64 که گمونم 500 گرم کمتر بودم انتظار نداشتم کم کنم اما الان برگشتم با وزن 62.2 یعنی بسی خوشحال و خرسندم. 

فقط متاسفانه هفته پیش سایز نگرفتم که این هفته میگیرم ببینم چی میشه تا هفته آینده. 

امیدوارم امروز کاهش وزنای خوب هم گروهی ها و دوستان عزیزم رو ببینم. 💓

گروه آبی  ~ وزن شروع 64 ~ وزن الان 64 ~ وزن هدف 50~  چالش بهار

سلام به همه خوشگلا😍

نام :ریحان ۳۹

وزن شروه ۱ دیماه :۸۵

وزن هفته قبل ۷۳.۵

وزن این هفته:۷۲.۸

وزن هدف ۶۵

@آسنات99  

@نیکاااا97  

@هاوارتیا  

@متولدمرداد۶۸  

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)