2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=184878803]سلام میمی👋👋😂😂 دو صفحه اول رو بخون بعد سرگروهتو مشخص کن  ب امید خدا شروع کن بوینم چ کیدا ...[/QUOT]

سلام دردت😂😂😂😂👌👌👌عک هیییی حتما❤❤❤

http://goftino.com/c/cK0TvH دوست داشتی بیا گفتگو 

من از وقتی بله برونم سر مهریه بهم خورده خیلی دپرس شدم از ۶۲ پایین نمیام انگیزم از دستت دادم  دلم می خواد همش بخوابم با این که ۸ کیلو دیگه بیشتر نداره تابه وزن دل خوام برسم اولین نیتم سر ازداوج بود که لاغری شروع کردم 😔😔😔

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙
یه چیز بهت میگم معجزه میکنه قرص کمر نرو ماده بگیر با قرص ال دی و یه روغن پایه مث روغن زیتون قاطی کن ...

سلام عزیزززم 

من اتفاقی این پست و دیدم میشه توضیح بدی مقدار هر کدوم چقدر باشه ❤

سلام به همگی😍

انشالله ک فردا روز کاهش های طلایی هممونه😁

بزودی....😍😍😍😍😍

من اولین بارمه همراه کالری شماری میخوام روزه بگیرم، چطوره بچه هایی ک تجربه کردین؟ 

اخر ماه معمولا لاغر میشدم همیشه ،این دفعه انشالله به هدفم برسم🙌 

همه مانکن های عزیز بزنین قدش✋😇

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  
سلام به همگی ....من میخوام عضو بشم  گروه قرمز....وزن هدف۶۰با قد۱۶۷ وزن کنونیم۸۸😬 عزیزم چیکا ...

عین اب خوردن کم میکنی مطمئن باش😎

راه درستی انتخاب کردی عزیزم 👏

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  

سلام منم میخوام با شماهمراه باشم و لاغر کنم

سرگروهمم سمیه1396@ هستند البته یه دختر هشت ماهه هم دارم.

بلندشو و تندتر از عقربه ها حرکت کن من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:6۲.۸ هدف اول:۷۰ ✅ هدف دوم:۶۵✅ هدف سوم:۶۰🔒 هدف نهایی:55🔒 تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30